Book fly med Caribbean Airlines

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Hurtige facts om Caribbean Airlines

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Caribbean Airlines

Billigste rute

202 kr.

Mest populære rute

TAB til POS

Korteste flyvning

0t. 25min.

Længste flyvning

1t. 50min.
Den billigste rute, som Caribbean Airlines flyver fra Scarborough ANR Robinson Intl til Port-of-Spain Piarco kan fås for 202 kr.
Flyvningen fra Scarborough ANR Robinson Intl til Port-of-Spain Piarco er i øjeblikket den mest populære rute med Caribbean Airlines
Den hurtigste flyrute med Caribbean Airlines varer 0t. 25min. fra Scarborough (TAB) til Port-of-Spain (POS)
Den længste flyrute med Caribbean Airlines tager 1t. 50min. fra Port-of-Spain (POS) til Georgetown (OGL)

Anmeldelser af Caribbean Airlines

7,8
GodBaseret på 192 verificerede gæsteanmeldelser
7,7Comfort
8,2Boarding
6,9Mad
8,4Besætning
6,7Underholdning


Oplysninger om flyvning med Caribbean Airlines

Flyver Caribbean Airlines fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra New York John F Kennedy hvis du ønsker at flyve med Caribbean Airlines, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Air France.

Hvad er de mest populære lufthavne som Caribbean Airlines benytter?

Port-of-Spain Piarco, Scarborough ANR Robinson Intl, og Georgetown Cheddi Jagan Int er de mest populære lufthavne Caribbean Airlines bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Caribbean Airlines?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Caribbean Airlines-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Caribbean Airliness hjemmeside på caribbean-airlines.com eller ringe til dem på + 1 800 523 5585 for opdateringer og flystatus.

Hvilken indenrigsflyvning er den billigste med Caribbean Airlines?

I øjeblikket er flyvningen fra Port-of-Spain Piarco til Scarborough ANR Robinson Intl med 0 stop for 432 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Caribbean Airlines tilbyder. Flyvningen fra Scarborough ANR Robinson Intl til Port-of-Spain Piarco med 0 stop for 202 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Caribbean Airlines.

Hvilken internationale flyvning er den billigste med Caribbean Airlines?

Port-of-Spain Piarco til Kingstown Saint Vincent og tilbage igen med 0 stop for 1.408 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Caribbean Airlines. Caribbean Airlines tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 565 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Saint George's Point Saline Intl til Port-of-Spain Piarco og har 1 stop.

Hvad er grænsen for bagagestørrelse hos Caribbean Airlines?

AT flyve med Caribbean Airlines kommer med nogle restriktioner, når det kommer til bagagestørrelse. Vælger du at medbringe en kuffert, skal den være 157 cm eller mindre. Håndbagage skal være 114 cm eller mindre, og en personlig ejendel indenfor 91 cm.


Spor fly fra Caribbean Airlines

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Caribbean Airlines
tor. 9/21

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.