Book fly med Caribbean Airlines

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Hurtige facts om Caribbean Airlines

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Caribbean Airlines

Billigste rute

141 kr.

Mest populære rute

FLL til KIN

Korteste fly

0t. 25min.

Længste flyvning

23t. 10min.
Den billigste rute, som Caribbean Airlines flyver fra Port-of-Spain Piarco til Scarborough ANR Robinson Intl kan fås for 141 kr.
Flyvningen fra Fort Lauderdale-Hollywood til Kingston Norman Manley er i øjeblikket den mest populære rute med Caribbean Airlines
Den hurtigste flyrute med Caribbean Airlines varer 0t. 25min. fra Port-of-Spain (POS) til Scarborough (TAB)
Den længste flyrute med Caribbean Airlines tager 23t. 10min. fra Port-of-Spain (POS) til Bridgetown (BGI)

Anmeldelser af Caribbean Airlines

8,4
FremragendeBaseret på 17 verificerede gæsteanmeldelser
8,4Comfort
8,5Besætning
8,4Samlet
7,5Underholdning
7,6Mad
8,4Boarding

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Caribbean Airlines

Du bliver nødt til at flyve fra New York John F Kennedy hvis du ønsker at flyve med Caribbean Airlines, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. JetBlue.

Port-of-Spain Piarco, Scarborough ANR Robinson Intl, og Georgetown Cheddi Jagan Int er de mest populære lufthavne Caribbean Airlines bruger til rutineflyvninger året rundt.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Caribbean Airlines-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Caribbean Airliness hjemmeside på caribbean-airlines.com eller ringe til dem på + 1 800 523 5585 for opdateringer og flystatus.

I øjeblikket er flyvningen fra Port-of-Spain Piarco til Scarborough ANR Robinson Intl med 0 stop for 325 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Caribbean Airlines tilbyder. Flyvningen fra Port-of-Spain Piarco til Scarborough ANR Robinson Intl med 0 stop for 141 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Caribbean Airlines.

Port-of-Spain Piarco til Kingstown Saint Vincent og tilbage igen med 0 stop for 890 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Caribbean Airlines. Caribbean Airlines tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 410 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Kingstown Saint Vincent til Port-of-Spain Piarco og har 0 stop.

AT flyve med Caribbean Airlines kommer med nogle restriktioner, når det kommer til bagagestørrelse. Vælger du at medbringe en kuffert, skal den være 157 cm eller mindre. Håndbagage skal være 114 cm eller mindre, og en personlig ejendel indenfor 91 cm.


Flysporing for Caribbean Airlines

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Caribbean Airlines
fre. 6/24