Book fly med Fuji Dream Airlines

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Hurtige facts om Fuji Dream Airlines

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Fuji Dream Airlines

Billigste rute

541 kr.

Mest populære rute

NKM til FUK

Korteste flyvning

1t. 20min.

Længste flyvning

1t. 55min.
Den billigste rute, som Fuji Dream Airlines flyver fra Fukuoka til Nagoya Airfield kan fås for 541 kr.
Flyvningen fra Nagoya Airfield til Fukuoka er i øjeblikket den mest populære rute med Fuji Dream Airlines
Den hurtigste flyrute med Fuji Dream Airlines varer 1t. 20min. fra Fukuoka (FUK) til Nagoya (NKM)
Den længste flyrute med Fuji Dream Airlines tager 1t. 55min. fra Sapporo (OKD) til Nagoya (NKM)

Oplysninger om flyvning med Fuji Dream Airlines

Hvilket loyalitetsprogram tilbyder Fuji Dream Airlines?

Det skal først og fremmest understreges, at Fuji Dream Airlines er et regionalt luftfartsselskab, hvis afgange går til regionale destinationer i Japan og ikke ud af landet, ligesom selskabet heller ikke har flyvninger fra Tokyo. Derfor skal man tage et fly videre herfra. Dog kan du med fordel booke Fuji Dream Airlines flyafgange med momondo frem til en regional destination i Japan. Til dette formål har selskabet forskellige former for rabatordninger som den såkaldte ”Japan Dream Fare”, der gør det muligt for oversøiske passagerer at få rabat. Når du foretager reservationer hos Fuji Dream Airlines, har selskabet desuden forskellige rabatter, alt afhængigt af hvor mange dage, du booker i forvejen. Dette betyder for eksempel, at der gives en rabat for bookinger, som er foretaget en uge i forvejen med mere.

Hvor meget håndbagage tillader Fuji Dream Airlines?

Der gælder de samme regler for håndbagage på alle Fuji Dream Airlines flyvninger. Det er tilladt for hver passager at medbringe et enkelt stykke håndbagage, som maksimalt må veje 10 kg. Det må desuden have dimensionerne 35 centimeter i højden, 20 centimeter i bredden og 45 centimeter i bredden. Bagage der vejer mere end dette kan ikke medbringes som håndbagage, og skal checkes ind sammen med den øvrige bagage før afgang. Ekstra bagage koster i øvrigt en ekstra afgift per kilo.

Kan jeg flyve med et kæledyr med Fuji Dream Airlines?

Når du foretager reservationer med Fuji Dream Airlines, kan du medbringe mindre kæledyr på flyvningerne. De skal registreres som indchecket bagage før afgang. Der skal betales en ekstra afgift svarende til 125 $ (110 €) for hvert kæledyr. Yderligere skal det enkelte kæledyr bæres i en lukket transportkasse, som kan sættes ind under passagersædet under flyvningen. Der er primært tale om mindre kæledyr såsom katte, fugle og hunde. Større hunde og kamphunde såsom bulldogs er ikke tilladt. Det samme er tilfældet med kæledyr, der er krybdyr.

Flyver Fuji Dream Airlines fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Sapporo Alle lufthavne hvis du ønsker at flyve med Fuji Dream Airlines, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. China Airlines.

Hvad er de mest populære lufthavne som Fuji Dream Airlines benytter?

Fukuoka, Aomori, og Nagoya Airfield er de mest populære lufthavne Fuji Dream Airlines bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Fuji Dream Airlines?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Fuji Dream Airlines-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Fuji Dream Airliness hjemmeside på www.fujidream.co.jp/en/ eller ringe til dem på +81 570-55-0489 for opdateringer og flystatus.

Hvilken indenrigsflyvning er den billigste med Fuji Dream Airlines?

I øjeblikket er flyvningen fra Nagoya Airfield til Niigata med 0 stop for 1.046 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Fuji Dream Airlines tilbyder. Flyvningen fra Fukuoka til Nagoya Airfield med 0 stop for 541 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Fuji Dream Airlines.


De mest populære lufthavne for Fuji Dream Airlines

Find fly med Fuji Dream Airlines til flyselskabets mest besøgte lufthavne over hele landet

Spor fly fra Fuji Dream Airlines

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Fuji Dream Airlines
tir. 9/26

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.