Find billige flybilletter til Shizuoka

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 11.7
man. 18.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Shizuoka

Find de billigste fly til disse Shizuoka-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Nagoya Chubu Centrair

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Shizuoka

København (CPH) til Lufthavn: Nagoya Chubu Centrair (NGO)

Fly til Shizuoka ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nagoya Chubu Centrair, hvor den gennemsnitlige pris er 5.868 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Shizuoka?

Brugere, der booker rejser til Shizuoka fra Osaka, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Shizuoka. Hvis du vil finde den billigste pris til Shizuoka fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Izu Ōshima, Lufthavn: Nagoya Airfield, Lufthavn: Matsumoto, Lufthavn: Tokyo Haneda eller Lufthavn: Tokyo Narita kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Shizuoka.

Den billigste lufthavn i nærheden af Shizuoka er normalt Lufthavn: Tokyo Haneda med en gennemsnitspris på 7.034 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Shizuoka

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Shizuoka fundet af momondos brugere for nylig
0

Kom i gang med at planlægge din rejse til Shizuoka


Find billige flybilletter til andre byer i Japan

Japan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Shizuoka.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Shizuoka, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Shizuoka.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Shizuoka. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.