Find billige fly til Shizuoka

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Shizuoka

Få indsigter om din flyrejse til Shizuoka, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Shizuoka?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Shizuoka du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 15t. 55min. at flyve fra København Kastrup til Tokyo Narita. På den anden side tager det i gennemsnit 15t. 45min. at flyve fra Billund til Tokyo Narita. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Shizuoka

Find de billigste fly til disse Shizuoka-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nagoya Chubu Centrair Lufthavn

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Shizuoka

København (CPH) til Nagoya Chubu Centrair Lufthavn (NGO)

Fly til Shizuoka ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nagoya Chubu Centrair, hvor den gennemsnitlige pris er 8.621 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Shizuoka

Hvilket er det absolut billigste fly til Shizuoka?

Brugere, der booker rejser til Shizuoka fra Osaka, har fundet fly, der er 93% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Shizuoka. Hvis du vil finde den billigste pris til Shizuoka fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Shizuoka?

Izu Ōshima Lufthavn, Nagoya Airfield Lufthavn, Tokyo Haneda Lufthavn, Nagoya Chubu Centrair Lufthavn eller Tokyo Narita Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Shizuoka.

Findes der en billigere måde at flyve til Shizuoka på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Shizuoka er normalt Tokyo Haneda Lufthavn med en gennemsnitspris på 3.081 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Mt Fuji Shizuoka Lufthavn?

Priser for fly til Mt Fuji Shizuoka Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Mt Fuji Shizuoka Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Mt Fuji Shizuoka Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Mt Fuji Shizuoka Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Mt Fuji Shizuoka Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Mt Fuji Shizuoka Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Shizuoka?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Shizuoka.

Kan jeg finde fly til Shizuoka med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Shizuoka, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Shizuoka?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Shizuoka.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Shizuoka lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Shizuoka. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Shizuoka på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.