FAQ
Flytracker

Book fly med Motor Sich

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 21.5
tir. 28.5
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Oplysninger om flyvning med Motor Sich

Hvilket loyalitetsprogram tilbyder Motor Sich Airlines?

Motor Sich Airlines tilbyder ikke noget decideret loyalitetsprogram, men der er dog andre fordele ved at rejse med flyselskabet. Deres regionale fly er kun udstyret med en economy kabine, og af samme grund kan alle rejsende forvente det samme gode niveau af service. Det betyder blandt andet, at alle passagerer vil blive tilbudt både snacks, samt kolde og varme drikke på de mange forskellige Motor Sich flyrejser. Denne service er garanteret uanset, hvor lang eller kort den samlede flyvetur er. Det kan derfor anbefales at booke Motor Sich, hvis du ønsker at udforske Ukraine, da flyselskabet primært står for en række indenrigsruter i deres hjemland.

Hvor meget håndbagage tillader Motor Sich Airlines?

Motor Sich Airlines tillader et stykke håndbagage på alle indenrigs og internationale flyruter. Din bagage må veje op til fem kg og ikke fylde mere end 45 x 30 x 15 cm, hvilket er de mest gængse mål hos alle flyselskaber. Det er dog muligt at købe et ekstra stykke håndbagage, hvis du ønsker det. Den ekstra bagage skal naturligvis opfylde de samme krav angående størrelse og vægt. Det betyder, at du har mulighed for at medbringe yderligere fem kg håndbagage foruden den, der allerede er inkluderet i din flybillet. Derudover er det blandt andet tilladt at bære en lille håndtaske, mappe eller computer på alle Motor Sich flyrejser, helt uden ekstra omkostninger.

Kan jeg flyve med et kæledyr med Motor Sich Airlines?

Det er muligt at medbringe et kæledyr på de fleste Motor Sich flyrejser, men kun efter specifik aftale med flyselskabet. Dit kæledyr skal transporteres i et solidt bur, der har en stærk lås, rigeligt med ventilation, samt en vandtæt bund dækket af et absorberende materiale. Det er kun mindre dyr, med en vægt på op til syv kg, der må befinde sig inde i kabinen under flyveturen. Det er dog kun, hvis deres bur ikke er højere end 20 cm eller dets dimensioner ikke overskrider 115 cm i alt. Alle større dyr skal tilbringe flyveturen i bagagerummet. Disse regler gælder naturligvis ikke for førerhunde eller lignende. For at medbringe en førerhund skal du kunne fremvise dens dokumenter, samt underrette flyselskabet, når du bestiller din rejse.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Motor Sich?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Motor Sich-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Motor Sichs hjemmeside på flymotorsich.com eller ringe til dem på +38 061 265 4032 for opdateringer og flystatus.


Spor fly fra Motor Sich

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Motor Sich
tor. 5/16

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
tir. 21.5
tir. 28.5
Send mig favorittilbud fra momondo