Book fly med Motor Sich

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 31.5
ons. 7.6

Anmeldelser af Motor Sich

8,1
Meget godBaseret på 2 verificerede gæsteanmeldelser
10,0Besætning
8,0Underholdning
8,0Comfort
7,0Boarding
8,0Mad


Oplysninger om flyvning med Motor Sich

Motor Sich Airlines tilbyder ikke noget decideret loyalitetsprogram, men der er dog andre fordele ved at rejse med flyselskabet. Deres regionale fly er kun udstyret med en economy kabine, og af samme grund kan alle rejsende forvente det samme gode niveau af service. Det betyder blandt andet, at alle passagerer vil blive tilbudt både snacks, samt kolde og varme drikke på de mange forskellige Motor Sich flyrejser. Denne service er garanteret uanset, hvor lang eller kort den samlede flyvetur er. Det kan derfor anbefales at booke Motor Sich, hvis du ønsker at udforske Ukraine, da flyselskabet primært står for en række indenrigsruter i deres hjemland.

Motor Sich Airlines tillader et stykke håndbagage på alle indenrigs og internationale flyruter. Din bagage må veje op til fem kg og ikke fylde mere end 45 x 30 x 15 cm, hvilket er de mest gængse mål hos alle flyselskaber. Det er dog muligt at købe et ekstra stykke håndbagage, hvis du ønsker det. Den ekstra bagage skal naturligvis opfylde de samme krav angående størrelse og vægt. Det betyder, at du har mulighed for at medbringe yderligere fem kg håndbagage foruden den, der allerede er inkluderet i din flybillet. Derudover er det blandt andet tilladt at bære en lille håndtaske, mappe eller computer på alle Motor Sich flyrejser, helt uden ekstra omkostninger.


Flysporing for Motor Sich

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Motor Sich
fre. 5/26

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.