Ferieboliger i Ayia Napa, Cypern

Find tilbud på 968 ferieboliger i Ayia Napa, Cypern

Ayia Napa, Cypern
6. dec. — 7. dec.2
tor. 7.12
man. 11.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Ayia Napa

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Ayia Napa
Pris
kr.192
kr.729
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Ayia Napa?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Ayia Napa
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
73%forventet prisfald
56%forventet prisstigning

Rejsepriser

219 kr. - 1.834 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
283 kr.
4.115 kr.

Hostels og billige hoteller i Ayia Napa

Disse billige hoteller og vandrehjem i Ayia Napa har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Ayia Napa

Disse ferieboliger i Ayia Napa har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Ayia Napa

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Ayia Napa

Laveste ferieboligpris

144 kr.
Den billigste pris for et værelse i Ayia Napa, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 144 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Simos Magic Hotel Apts.

Information om overnatning i Ayia Napa

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Ayia Napa

Hvor er de bedste ferieboliger i Ayia Napa til fester?

Ayia Napa by byder på alt, hvad den danseglade rejsende drømmer om. Hvis du elsker at danse til solen står op og drikke friske drinks med havudsigt, så skal du finde en feriebolig i Ayia Napa centrum. Hovedgaden, der løber gennem byen, er spækket med lækre restauranter, og der går ikke længe, før du lader dig hylde ind i byens farverige dekorationer og festglade stemning. Mange af deres mest populære barer ligger oven på restauranter, så der er mulighed for både mad og fest samme sted. Er I også på jagt efter sandstrand og afslapning ved vandkanten, kan I vælge en feriebolig tæt på Nissi Beach. Her finder I masser af strandbarer, hvor I kan nyde drinks efter en lang dag på jet ski, paddleboard eller snorkling.

Hvor er de bedste ferieboliger i Ayia Napa for familier?

Drømmer I om en afslappet badeferie, kombineret med underskønne udsigtspunkter og lækre lokale måltider? Så er en feriebolig i Ayia Napa det perfekte valg for jer. En lille tur uden for Ayia Napa centrum, finder i Cape Greco. Dette område er kendt for intense azurblå grotter, hvor I kan bruge hele dagen på at vandre og undersøge de mange naturskønne perler. Ayia Napa centrum har også noget for hele familien. Når I bor midt i det hele, bor I lige rundt om hjørnet fra flere familievenlige restauranter og spændende butikker. Tag bussen ud til Ayia Napa Sculpture Park og Makronissos Arkæologiske Grotter. Thalassa Museum ligger i kort afstand til Ayia Napa Central Square, hvor I finder historiske skibe, antikviteter, fossiler og meget mere. Dette museum er oplagt for de nysgerrige og historieinteresserede børn og voksne.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Ayia Napa sammenlignet med hoteller?

Ferieboliger i Ayia Napa er mere end bare en lejlighed ved stranden. Det er indgangen til en hjemlig fornemmelse på ferie. De mange restauranter, caféer og markeder gør det nemt finde måltider ude og handle ind til aftensmaden på altanen. Hvis I skal på en længere tur uden for byen, giver en feriebolig jer mulighed for at pakke en lækker madpakke og drage ud på afsides oplevelser. Fordi byen har så mange muligheder, er en feriebolig det oplagte valg, hvis I selv vil bestemme tempo og intensitet. Den store gruppe kan nemt dele sig op, så de eventyrlystne kan tage på tur, og resten kan hygge i stuen eller slikke sol på altanen. Når I samles om aftenen, kan I dele dagens oplevelser over madlavning og et måltid i aftensolen. Som familie får I et stort udvalg af boligtyper. I kan leje alt fra den helt store villa med pool til den hjemlige lejlighed midt i byens summen. Byen byder på mange familierestauranter, der tilbyder børnemenuer til de mindste og en kold lokal øl til de voksne. En feriebolig lader jer bestemme fuldstændigt over jeres ferie samt giver jer mulighed for mere plads til forskellige aktiviteter. Drømmer I om resort-følelse, tilbyder flere store hoteller dagspas til deres faciliteter, så I ikke går glip af noget.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Ayia Napa?

Hvis dine rejsedatoer er fleksible, kan du udnytte, at ferielejligheder og -boliger i Ayia Napa kan være helt op til 73% billigere i december.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Ayia Napa?

Antallet af udbydere for hoteller i Ayia Napa er 1.181 fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Ayia Napa?

Priser for hoteller i Ayia Napa opdateres dagligt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ayia Napa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.