Udlejningsbiler fra ADA i Bordeaux

Find og sammenlign gode tilbud på ADA udlejningsbiler i Bordeaux

Bordeaux, Gironde, Frankrig
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Bordeaux, Gironde, Frankrig
man. 5.12
Middag
man. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Bordeaux ADA lokationer

Herunder kan du finde information om alle ADA biludlejningssteder i Bordeaux, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

ADA

4 kontorer

Information om ADA udlejningsbiler i Bordeaux

ADA ønsker at deres kunder og personale i Bordeaux skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har ADA indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Bordeaux. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Nej, ADA har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Bordeaux. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra ADA hvis du har brug for en udlejningsbil i Bordeaux i december. Når du lejer Lille mellemklasse biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 575 kr. per dag og helt ned til 575 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraADA—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.


ADA biler i andre byer i Frankrig