Udlejningsbiler fra Avis i Tulum

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Tulum

Tulum, QR, Mexico
30. sep. — 7. okt.
Samme aflevering
Tulum, QR, Mexico
fre. 30.9
Middag
fre. 7.10
Middag
Chaufførens alder:

Tulum Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Tulum, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Avis udlejningsbiler i Tulum

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Tulum kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i Tulum. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Avis opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Tulum. Den mest populære biludlejningslokation Avis har i Tulum er placeret på Av Coba Sur#22,local No 11..I løbet af de sidste 12 måneder har 64% af vores brugere, der søgte efter Avis udlejningsbiler i Tulum endt med at leje deres bil fra Av Coba Sur#22,local No 11. lokationen.


Avis udlejningsbiler i Quintana Roo

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Quintana Roo som Cancún, Playa del Carmen, og Cozumel