Udlejningsbiler fra Budget i Sao Paulo

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Sao Paulo

Sao Paulo, SP, Brasilien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Sao Paulo, SP, Brasilien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Sao Paulo Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Sao Paulo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Sao Paulo

Hver Budget udlejningslokation i Sao Paulo er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Budget har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Budget har 1 lokation i Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intl. Du vil finde Budget beliggende på Rodovia Helio Smidt.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Sao Paulo. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Med en gennemsnitspris på 134 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Budget i Sao Paulo i juli er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Sao Paulo helt ned til 134 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste juli.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sao Paulo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sao Paulo biludlejningsfirmaer