Udlejningsbiler fra Budget i Sao Paulo

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Sao Paulo

Sao Paulo, SP, Brasilien
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Sao Paulo, SP, Brasilien
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Sao Paulo Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Sao Paulo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Sao Paulo

Har Budget en lokation i Sao Paulo Guarulhos Intl Lufthavn?

Budget har 1 lokation i Sao Paulo Guarulhos Intl Lufthavn. Du vil finde Budget beliggende på Rodovia Helio Smidt.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Sao Paulo?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Sao Paulo. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Sao Paulo i oktober?

Med en gennemsnitspris på 133 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Budget i Sao Paulo i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Sao Paulo helt ned til 133 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste oktober.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sao Paulo?

Priser for biler i Sao Paulo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sao Paulo?

Der er 369 udbydere for biler i Sao Paulo fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sao Paulo?

Blandt forskellige lande, herunder Sao Paulo, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sao Paulo?

For at leje en bil i Sao Paulo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sao Paulo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sao Paulo biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sao Paulo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.