Udlejningsbiler fra Budget i Scottsdale

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Scottsdale

Scottsdale, AZ, USA
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Scottsdale, AZ, USA
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Scottsdale Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Scottsdale, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,2

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,7

Information om Budget udlejningsbiler i Scottsdale

Budget har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Scottsdalefpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Budget har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Phoenix Sky Harbor Intl. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er 1805 E Sky Harbor Circle South.

Budget tilbyder gratis afbestilling af billeje i Scottsdale (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Budget, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Budget.

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Scottsdale. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Scottsdale er placeret på 8969 E Talking Stick Way C-7.I løbet af de sidste 12 måneder har 38% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Scottsdale endt med at leje deres bil fra 8969 E Talking Stick Way C-7 lokationen.


Budget udlejningsbiler i Arizona

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Arizona som Phoenix og Tucson