Udlejningsbiler fra Budget i Scottsdale

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Scottsdale

Scottsdale, AZ, USA
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Scottsdale, AZ, USA
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Scottsdale Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Scottsdale, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,1

Information om Budget udlejningsbiler i Scottsdale

Har Budget en lokation i Phoenix Sky Harbor Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Phoenix Sky Harbor Intl Lufthavn. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er 1805 E Sky Harbor Circle South.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Scottsdale?

Budget tilbyder gratis afbestilling af billeje i Scottsdale (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Budget, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Scottsdale i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Budget i Scottsdale i oktober er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 286 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 286 kr. per dag.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Scottsdale?

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Scottsdale. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Scottsdale er placeret på 8969 E Talking Stick Way C-7.I løbet af de sidste 12 måneder har 46% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Scottsdale endt med at leje deres bil fra 8969 E Talking Stick Way C-7 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Scottsdale?

Priser for biler i Scottsdale opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Scottsdale?

Antallet af udbydere for biler i Scottsdale er 32 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Scottsdale?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Scottsdale. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Scottsdale?

For at leje en bil i Scottsdale, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Budget udlejningsbiler i Arizona

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Arizona som Budget i Phoenix og Budget i Tucson

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Scottsdale på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.