Lej en bil i Scottsdale, Arizona

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Scottsdale, AZ

Scottsdale, AZ, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Scottsdale, AZ, USA
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Scottsdale

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Scottsdale, AZ
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

8,0

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

7,7
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

8,0

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,7
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,1

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,2
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

8,5

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

8,0
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,1

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,4

Valuta for pengerne

7,5
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Scottsdale, AZ til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Phoenix Sky Harbor Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Scottsdale

Vi har foretaget 12 søgninger på biludlejning i Scottsdale denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Scottsdale for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Enterprise, Hertz, og Budget er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Scottsdale. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Scottsdale, AZ biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Scottsdale har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Enterprise, Hertz og Budget er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Scottsdale, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Scottsdale, AZ?

Hvis du lejer en bil i Scottsdale, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Scottsdale er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Scottsdale er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Scottsdale?

En Hyundai Elantra er den mest populære bil at leje in Scottsdale ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Elantra på helt ned til 101 kr./dag in Scottsdale, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 322 kr./dag. En anden populær bil at leje in Scottsdale er en Hyundai Accent, der i gennemsnit koster 256 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 98 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz C-Class in Scottsdale?

Hvis du er interesseret i at leje en Mercedes-Benz C-Class in Scottsdale, er Sixt det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien Luksus). Leje af en Mercedes-Benz C-Class in Scottsdale fra Sixt koster 395 kr. om dagen i gennemsnit.Det er også muligt at leje en Mercedes-Benz GLC (også anset som køretøj i kategorien Luksus), når du lejer bil hos Sixt in Scottsdale.

Hvordan er vejret i Scottsdale, AZ i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Scottsdale 28 °C, og den forventede nedbør er 22 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Scottsdale.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Scottsdale typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Scottsdale om vejret i resten af Arizona?

Dem, der gerne vil leje bil i Scottsdale til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Arizona i september måned normalt er ca. 26 °C med 25,8 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Scottsdale

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Scottsdale

Kom i gang med at planlægge din rejse til Scottsdale