Udlejningsbiler fra Enterprise i Wilmington

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Wilmington

Wilmington, DE, USA
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Wilmington, DE, USA
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Wilmington Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Wilmington, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Information om Enterprise udlejningsbiler i Wilmington

Enterprise udlejningslokationer i Wilmington er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Wilmington:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Nej, Enterprise har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Greater Wilmington. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Ja, Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Wilmington. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise på et af deres udlejningssteder i Wilmington. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

I Wilmington har Enterprise 5 lokationer. 4616 Kirkwood Highway er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 38% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Wilmington fra Enterprise, 4616 Kirkwood Highway lokationen.