Udlejningsbiler fra Europcar i Rotterdam

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Rotterdam

Rotterdam, Holland
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Rotterdam, Holland
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Rotterdam Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Rotterdam, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Rotterdam

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Europcar i Rotterdam under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Europcar har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

202 kr. per dag (eller 1.415 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Europcar udlejningsbil i Rotterdam i august, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i august for en Europcar udlejningsbil var 199 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Europcar på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Rotterdam Haag. Du vil finde Europcar beliggende på Rotterdam Airportplein 4.

Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Rotterdam. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Europcar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Europcar i Rotterdam her.

Rotterdam Airportplein 4 er den mest populære Europcar biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Rotterdam. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 37% af dem der valgte en udlejningsbil fra Europcar valgt at leje fra Rotterdam Airportplein 4 lokationen.