Udlejningsbiler fra FLIZZR i London

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i London

London, ENG, Storbritannien
14. dec. — 21. dec.
London, ENG, Storbritannien
tor. 14.12
Middag
tor. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

London FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i London, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

FLIZZR

11 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i London

Har FLIZZR en lokation i London Heathrow Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som FLIZZR har i London Heathrow Lufthavn kan findes på Northern Perimeter Road West Hounslow, Middlesex.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i London?

Priser for biler i London opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i London?

Der er 335 udbydere for biler i London fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i London?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder London. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i London?

For at leje en bil i London, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til London på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.