Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

103 kr. - 262 kr.

Alle biltyper

121 kr. - 262 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Istanbul, Istanbul-provinsen er i november når priserne er 103 kr. per dag i gennemsnit. 103 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 153 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
GREEN MOTION

129 kr./dag

5 okt. – 20 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
GREEN MOTION

153 kr./dag

5 okt. – 20 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
GREEN MOTION

263 kr./dag

5 okt. – 20 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

6,2

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

7,1

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Istanbul

 • Er det sikkert at leje en bil fra GREEN MOTION i Istanbul under COVID-19?

  GREEN MOTION ønsker at deres kunder og personale i Istanbul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GREEN MOTION indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Istanbul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra GREEN MOTION i Istanbul koste i oktober?

  128 kr. per dag i Istanbul er den billigste pris for en udlejningsbil fra GREEN MOTION i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra GREEN MOTION er tættere på 152 kr. per dag i oktober, eller 1.062 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra GREEN MOTION når man er i Istanbul i oktober?

  Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra GREEN MOTION mens de besøgte Istanbul i oktober. Baseret på GREEN MOTION biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 151 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 98 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra GREEN MOTION i Istanbul?

  For 151 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra GREEN MOTION i Istanbul (58% billigere end den dyreste udlejningsbil fra GREEN MOTION ). I det seneste år har 39% af momondo-brugere som vælger at leje fra GREEN MOTION mens de er i Istanbul lejet en Economy for at spare penge.Husk, at GREEN MOTION også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange GREEN MOTION biludlejningslokationer er der i Istanbul?

  I Istanbul har GREEN MOTION 7 lokationer. Istanbul Havalimani er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 52% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Istanbul fra GREEN MOTION , Istanbul Havalimani lokationen.