Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

112 kr. - 672 kr.

Alle biltyper

137 kr. - 813 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Istanbul, Istanbul-provinsen er i marts når priserne er 112 kr. per dag i gennemsnit. 112 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 220 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Istanbul, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 118 kr. per dag i gennemsnit. 118 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 242 kr. for en GREEN MOTION Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra GREEN MOTION i Istanbul, Istanbul-provinsen er i marts når priserne er 353 kr. per dag i gennemsnit. 353 kr. per dag er 67% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.057 kr. for en GREEN MOTION Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra GREEN MOTION i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra GREEN MOTION i Istanbul, Istanbul-provinsen er i oktober når priserne er 176 kr. per dag i gennemsnit. 176 kr. per dag er 81% lavere end den gennemsnitlige årspris på 947 kr. for en GREEN MOTION SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra GREEN MOTION i Istanbul, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på SUV udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Istanbul GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

6,7

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,7

Value

7,4

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Istanbul

GREEN MOTION ønsker at deres kunder og personale i Istanbul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GREEN MOTION indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Istanbul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

106 kr. per dag i Istanbul er den billigste pris for en udlejningsbil fra GREEN MOTION i marts. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra GREEN MOTION er tættere på 197 kr. per dag i marts, eller 1.376 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste marts, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Ifølge vores data er Standard biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra GREEN MOTION mens de besøgte Istanbul i marts. Baseret på GREEN MOTION biludlejningspriser i marts sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Standard på 233 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 140 kr./dag sidste marts, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

I Istanbul har GREEN MOTION 10 lokationer. Istanbul Havalimani er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 43% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Istanbul fra GREEN MOTION , Istanbul Havalimani lokationen.