Udlejningsbiler fra Garenta i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Garenta udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Istanbul Garenta lokationer

Herunder kan du finde information om alle Garenta biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Garenta

18 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Garenta udlejningsbiler i Istanbul

Garenta ønsker at deres kunder og personale i Istanbul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Garenta indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Istanbul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Overvej Varevogn til passagerer udlejningsbiler fra Garenta hvis du har brug for en udlejningsbil i Istanbul i december. Når du lejer Varevogn til passagerer biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 750 kr. per dag og helt ned til 750 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraGarenta—Varevogn til passagerer bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Der er 18 Garenta biludlejningslokationer i Istanbul. Ifølge vores brugere er den mest populære Garenta lokation i Istanbul beliggende på Sanayi Mh. 28% af vores brugere som har lejet bil fra Garenta i Istanbul lejede fra denne lokation det seneste år.