Udlejningsbiler fra Garenta i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Garenta udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Istanbul Garenta lokationer

Herunder kan du finde information om alle Garenta biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
17 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0

Information om Garenta udlejningsbiler i Istanbul

 • Er det sikkert at leje en bil fra Garenta i Istanbul under COVID-19?

  Garenta ønsker at deres kunder og personale i Istanbul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Garenta indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Istanbul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Garenta i Istanbul koste i november?

  I november, kan du forvente at betale 203 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Garenta i Istanbul. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Istanbul fra Garenta var 172 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Garenta billeje i Istanbul i gennemsnit 1.424 kr. i november. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Garenta når man er i Istanbul i november?

  Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Garenta hvis du har brug for en udlejningsbil i Istanbul i november. Når du lejer Lille mellemklasse biler i november, kan du forvente gennemsnitspriser på 181 kr. per dag og helt ned til 172 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraGarenta—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Garenta i Istanbul?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Garenta, så burde du overveje at leje en Lille mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Istanbul. At leje en Lille mellemklasse fra Garenta koster i gennemsnit 181 kr. per dag, hvilket er 4% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 80% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse fra Garenta for at spare penge på deres rejse til Istanbul.

 • Hvor mange Garenta biludlejningslokationer er der i Istanbul?

  Der er 17 Garenta biludlejningslokationer i Istanbul. Ifølge vores brugere er den mest populære Garenta lokation i Istanbul beliggende på Toyakadın Mah. Ulubatlı Hasan Cad, Arnavutköy/istanbul. 28% af vores brugere som har lejet bil fra Garenta i Istanbul lejede fra denne lokation det seneste år.