Udlejningsbiler fra Hertz i Kissimmee

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Kissimmee

Kissimmee, FL, USA
27. aug. — 3. sep.
Samme aflevering
Kissimmee, FL, USA
lør. 27.8
Middag
lør. 3.9
Middag
Chaufførens alder:

Kissimmee Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Kissimmee, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

5,1

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,2

Value

4,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Kissimmee

Hertz udlejningslokationer i Kissimmee er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Kissimmee:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Hertz har 2 lokationer i Lufthavn: Orlando Intl som er beliggende på 1 Airport Blvd og 4134 Bear Road.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Kissimmee (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Overvej Varevogn til passagerer udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Kissimmee i september. Når du lejer Varevogn til passagerer biler i september, kan du forvente gennemsnitspriser på 393 kr. per dag og helt ned til 393 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Varevogn til passagerer bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Der er 4 biludlejningslokationer i Kissimmee som Hertz ejer. Deres 715 E. Vine Street Suite 6, Kissimmee lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 77% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Kissimmee valgt at hente den på 715 E. Vine Street Suite 6.


Hertz udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Orlando, og Tampa