Udlejningsbiler fra Hertz i Kissimmee

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Kissimmee

Kissimmee, FL, USA
10. dec. — 17. dec.
Kissimmee, FL, USA
søn. 10.12
Middag
søn. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Kissimmee Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Kissimmee, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,6

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,2

Information om Hertz udlejningsbiler i Kissimmee

Har Hertz en lokation i Orlando Intl Lufthavn?

Ja, Hertz har 3 lokationer i Orlando Intl Lufthavn som er beliggende på 1 Airport Blvd, 4134 Bear Road og 4215 Lindy Cirlce.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Kissimmee?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Kissimmee (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Kissimmee i januar?

Overvej Standard udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Kissimmee i januar. Når du lejer Standard biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.458 kr. per dag og helt ned til 1.458 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Standard bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Kissimmee?

Der er 4 biludlejningslokationer i Kissimmee som Hertz ejer. Deres 7471 W. Irlo Bronson Mem. Hwy, Kissimmee lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 53% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Kissimmee valgt at hente den på 7471 W. Irlo Bronson Mem. Hwy.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kissimmee?

Priser for biler i Kissimmee opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kissimmee?

Fra december 2023 er der 20 udbydere at vælge mellem for biler i Kissimmee.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kissimmee?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Kissimmee. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kissimmee?

For at leje en bil i Kissimmee, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kissimmee på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.