Udlejningsbiler fra Hertz i Naples

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Naples

Naples, FL, USA
5. dec. — 12. dec.
Naples, FL, USA
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Naples Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Naples, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,1

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Naples

Har Hertz en lokation i Naples Napoli Lufthavn?

Nej, Hertz har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Naples Napoli Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Naples?

Ja, Hertz i Naples tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Naples?

Priser for biler i Naples opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Naples?

Der er 29 udbydere for biler i Naples fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Naples?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Naples. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Naples?

For at leje en bil i Naples, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Naples på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.