Udlejningsbiler fra Hertz i Naples

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Naples

Naples, FL, USA
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Naples, FL, USA
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Naples Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Naples, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,6

Comfort

5,0

Samlet

4,3

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Naples

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Naplesfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Nej, Hertz har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Naples Napoli. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Ja, Hertz i Naples tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Der er 5 Hertz biludlejningslokationer i Naples. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Naples beliggende på 550 Terminal Dr.. 78% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Naples lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Orlando, og Fort Lauderdale