Udlejningsbiler fra Mack i Cavtat

Find og sammenlign gode tilbud på Mack udlejningsbiler i Cavtat

Cavtat, Kroatien
5. dec. — 12. dec.
Cavtat, Kroatien
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Cavtat Mack lokationer

Herunder kan du finde information om alle Mack biludlejningssteder i Cavtat, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Mack

5 kontorer

Information om Mack udlejningsbiler i Cavtat

Har Mack en lokation i Dubrovnik Lufthavn?

Ja, Mack har 1 lokation i Dubrovnik Lufthavn som som er beliggende på Dubrovnik Airport.

Hvor mange Mack biludlejningslokationer er der i Cavtat?

Mack opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Cavtat. Den mest populære biludlejningslokation Mack har i Cavtat er placeret på Iznad Tihe 8.I løbet af de sidste 12 måneder har 65% af vores brugere, der søgte efter Mack udlejningsbiler i Cavtat endt med at leje deres bil fra Iznad Tihe 8 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cavtat?

Priser for biler i Cavtat blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cavtat?

Der er 15 udbydere for biler i Cavtat fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cavtat?

Blandt forskellige lande, herunder Cavtat, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cavtat?

For at leje en bil i Cavtat, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cavtat på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.