Udlejningsbiler fra Otocar Rental i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Otocar Rental udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Istanbul Otocar Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Otocar Rental biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Otocar Rental

34 kontorer

Information om Otocar Rental udlejningsbiler i Istanbul

Hvad er den mest populære bil at leje fra Otocar Rental når man er i Istanbul i oktober?

Ifølge vores data er Stor biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Otocar Rental mens de besøgte Istanbul i oktober. Baseret på Otocar Rental biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor på 452 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 452 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Otocar Rental biludlejningslokationer er der i Istanbul?

Der er 34 biludlejningslokationer i Istanbul som Otocar Rental ejer. Deres Yenibosna Merkez Mahallesi Degirmenbahce Caddesi Istwest Bloklar A1A Blok No: 126, Istanbul lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 73% af de brugere der lejede en bil fraOtocar Rental i Istanbul valgt at hente den på Yenibosna Merkez Mahallesi Degirmenbahce Caddesi Istwest Bloklar A1A Blok No: 126.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Istanbul?

Priser for biler i Istanbul blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Istanbul?

Der er 482 udbydere for biler i Istanbul fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Istanbul?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Istanbul. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Istanbul?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Istanbul. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Istanbul på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.