Udlejningsbiler fra Otocar Rental i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Otocar Rental udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Istanbul Otocar Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Otocar Rental biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
34 kontorer

Information om Otocar Rental udlejningsbiler i Istanbul

Otocar Rental ønsker at deres kunder og personale i Istanbul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Otocar Rental indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Istanbul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I august, kan du forvente at betale 259 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Otocar Rental i Istanbul. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Istanbul fra Otocar Rental var 223 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Otocar Rental billeje i Istanbul i gennemsnit 1.813 kr. i august. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Otocar Rental mens de besøgte Istanbul i august. Baseret på Otocar Rental biludlejningspriser i august sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 247 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 223 kr./dag sidste august, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Otocar Rental, så burde du overveje at leje en Stor mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Istanbul. At leje en Stor mellemklasse fra Otocar Rental koster i gennemsnit 247 kr. per dag, hvilket er 11% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 50% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse fra Otocar Rental for at spare penge på deres rejse til Istanbul.

Der er 34 biludlejningslokationer i Istanbul som Otocar Rental ejer. Deres Istanbul Airport (Tayakadın İhsaniye Yolu No:1, Arnavutköy/İstanbul), Istanbul lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 55% af de brugere der lejede en bil fraOtocar Rental i Istanbul valgt at hente den på Istanbul Airport (Tayakadın İhsaniye Yolu No:1, Arnavutköy/İstanbul).


Otocar Rental biler i andre byer i Tyrkiet