Udlejningsbiler fra keddy by Europcar i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på keddy by Europcar udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

keddy by Europcar biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

211 kr. - 287 kr.

Alle biltyper

252 kr. - 554 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra keddy by Europcar i Istanbul, Istanbul-provinsen er i november når priserne er 211 kr. per dag i gennemsnit. 211 kr. per dag er 17% lavere end den gennemsnitlige årspris på 254 kr. for en keddy by Europcar Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra keddy by Europcar i Istanbul, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra keddy by Europcar i Istanbul, Istanbul-provinsen er i juni når priserne er 231 kr. per dag i gennemsnit. 231 kr. per dag er 18% lavere end den gennemsnitlige årspris på 282 kr. for en keddy by Europcar SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra keddy by Europcar i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
keddy by Europcar

178 kr./dag

23 jan. – 13 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
keddy by Europcar

198 kr./dag

23 jan. – 13 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
keddy by Europcar

220 kr./dag

23 jan. – 13 feb.
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul keddy by Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle keddy by Europcar biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

keddy by Europcar

4 kontorer

Information om keddy by Europcar udlejningsbiler i Istanbul

keddy by Europcar ønsker at deres kunder og personale i Istanbul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har keddy by Europcar indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Istanbul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge sidste års data kan du forvente keddy by Europcar biludlejningspriser i Istanbul at være 211 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 126 kr. per dag fra keddy by Europcar på denne tid af året i Istanbul. Gennemsnitsprisen er typisk 1.479 kr. for en uges billeje fra keddy by Europcar i december når man er i Istanbul.

Med en gennemsnitspris på 197 kr./dag, udlejning af Economy biler fra keddy by Europcar i Istanbul i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på keddy by Europcar udlejningsbiler i Istanbul helt ned til 131 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste december.

For 197 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra keddy by Europcar i Istanbul (34% billigere end den dyreste udlejningsbil fra keddy by Europcar). I det seneste år har 42% af momondo-brugere som vælger at leje fra keddy by Europcar mens de er i Istanbul lejet en Economy for at spare penge.Husk, at keddy by Europcar også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

International Arrivals Terminal er den mest populære keddy by Europcar biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Istanbul. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 45% af dem der valgte en udlejningsbil fra keddy by Europcar valgt at leje fra International Arrivals Terminal lokationen.