Rejseguide til Bilbao

Oplev det bedste af Bilbao, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Bilbao

Bilbao er en by, hvor de historiske monumenter står side om side med moderne og udfordrende kunst. I den gamle by kan du gå på opdagelse i Baskerlandets lange og komplekse historie samt opleve det bedste af områdets unikke kultur, som naturligvis indebærer fantastiske restauranter, levende museer og utallige seværdigheder.

Valutaeuro
Befolkning354.860
SprogSpansk

Oplevelser i Bilbao

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Bilbao

Gratis oplevelser i Bilbao

  • Du kan vælge mellem mange forskellige gratis oplevelser i Bilbao. En af de bedste er uden tvivl en gåtur igennem den fortryllende park Doña Casilda, som kan nydes hele året rundt.
  • I Bilbao kan du finde mange livlige markeder med gratis adgang som for eksempel det smukke blomstermarked. Det bliver afholdt en gang om ugen og byder på et hav af forskellige dufte og farver.
  • Bilbao er berømt for sit store Guggenheim Museum. Du behøver dog ikke at betale entré for at nyde de mange skulpturer, som pynter i området omkring selve museet.
  • Det er dog ikke kun Guggenheim Museet, der er værd at besøge. På byens Kunstmuseum kan du opleve klassiske værker af nogle af landets mest berømte kunstnere, og heldigvis er der gratis entré en gang om ugen.

Hvornår er det bedst at tage til Bilbao?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.851 kr. - 6.047 kr.

Temperatur

9 - 20 °C

Nedbør

62 - 141 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Bilbao i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 20 °C og maksimum kan komme op på 25 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 5 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Bilbao i november, hvor nedbøren er på omkring 141 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 62 mm regn.


Bæredygtige rejser i Bilbao

  • Bæredygtig turisme i Bilbao er langt fra umuligt. Begynd din byferie med en cykeltur, hvor lokale guides viser dig de bedste af byens mange attraktioner.
  • Ikke langt fra Bilbao finder du restauranten Azurmendi. Stedet er blevet kåret til intet mindre end verdens mest bæredygtige restaurant takket være deres prioritering af både miljø og social ansvarlighed.
  • S K F K er et baskisk tøjmærke, der fremstiller moderne kollektioner af etiske materialer. Deres butik i hjertet af byen er et godt eksempel på slow fashion, når det er bedst.
  • Det moderne hotel Barceló Bilbao Nervión kombinerer flot design med bæredygtighed, uden man lægger mærke til det. Du kan derfor trygt lægge dig til at sove med samvittigheden i behold.

Hvor skal man spise i Bilbao?

Der er noget for enhver smag. Se de bedst bedømte restauranter i Bilbao

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i, når man flyver til Bilbao?

De anbefalede lufthavne ved rejser til Bilbao er Bilbao Lufthavn, Santander Lufthavn og San Sebastián Lufthavn.

Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Bilbao?

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Bilbao i juli, hvor det bliver op til 20 °C med maksimumtemperaturer på op til 25 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 9 °C, som kan falde helt ned til 5 °C.

Hvilken måned er den mest regnfulde i Bilbao?

November plejer at være den mest regnfulde måned på året i Bilbao, hvor nedbøren er på omkring 141 mm.

Kan jeg leje bil i Bilbao?

Ja, du kan leje en bil i Bilbao for omkring 175 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring Bilbao?

Etxebarri, Sondika og Basauri er steder, du kan besøge på en rejse til Bilbao.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bilbao