Rejseguide til Edinburgh

Oplev det bedste af Edinburgh, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Edinburgh

Edinburghs unikke skyline, brostensbelagte gader, hemmelige gyder og levende historie skaber tilsammen den perfekte rejse for både store og små. Byen er blandt de lokale kendt som 'Auld Reekie' grundet al røgen, der plejede at komme fra byens mange skorstene. Luften er nu klar og ren, men du kan stadig se de mange gamle skorstene stikke op, hvor end du går.

Valutabritisk pund
Befolkning435.791
SprogEngelsk

Oplevelser i Edinburgh

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Edinburgh

Gratis oplevelser i Edinburgh

  • Hvis du vil finde gratis oplevelser i Edinburgh, behøver du ikke lede særlig længe. Du kan for eksempel gå en tur gennem Edinburghs historiske Dean Village, der føles som et levende museum midt i byen.
  • Royal Botanic Garden i Edinburgh har en imponerende samling af planter, træer og urter fra hele verden. Her kan du nyde din frokost under havens trækroner.
  • I Edinburgh er der mange kirker, som har åbent for offentligheden uden for gudstjenestetid. Besøg blandt andet St Giles' Cathedral, der er placeret centralt i byen.
  • Husk også at opleve byens historiske The Real Mary Kings Close og Dunbars Close. Begge gyder smyger sig langs Edinburgs hovedgader og rummer masser af historie.
  • Edinburgh mangler ikke parker og grønne områder. Spis frokosten i Princes Street Gardens eller Inverleith Park for en tiltrængt pause i det grønne.

Hvornår er det bedst at tage til Edinburgh?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.520 kr. - 9.505 kr.

Temperatur

4 - 15 °C

Nedbør

30 - 60 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Edinburgh i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 15 °C og maksimum kan komme op på 19 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 1 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Edinburgh i juli, hvor nedbøren er på omkring 60 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt april, hvor der i gennemsnit kun falder 30 mm regn.


Overnatning i Edinburgh

Find de bedste hoteller, ferieboliger og hostels til dit ophold

Bæredygtige rejser i Edinburgh

  • Hvis det er vigtigt for dig at rejse med bæredygtig turisme i Edinburgh, er der mange måder, du kan rejse mere grønt på. Check ind på klimavenlige hoteller som Salisbury Grenn Hotel & Bistro, hvor du får serveret økologisk morgenmad og overnatter på værelser rengjort med bæredygtige rengøringsmidler.
  • Edinburgh har et stort netværk af offentlige busser, hvorfor det er nemt at komme til alle de mest centrale attraktioner med grøn manér.
  • I Edinburgh finder du et stort udvalg af veganske og vegetariske restauranter. Centralt finder du grøn morgenmad på Seeds For The Soul samt lokale og klimabevidste aftensmåltider på Paradise Palms.
  • Edinburgh er en lille by, der sagtens kan opleves til fods. På med de gode sko og oplev byen i øjenhøjde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket nabolag er det bedste til et ophold i Edinburgh?

Folk kan godt lide at bo i Den Gamle By, Stockbridge - Canonmills eller Leith, når de er i Edinburgh. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Den Nye By eller West.

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i, når man flyver til Edinburgh?

De anbefalede lufthavne ved rejser til Edinburgh er Edinburgh Turnhouse Lufthavn, Glasgow Int Lufthavn og Newcastle upon Tyne Lufthavn.

Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Edinburgh?

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Edinburgh i juli, hvor det bliver op til 15 °C med maksimumtemperaturer på op til 19 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 4 °C, som kan falde helt ned til 1 °C.

Hvilken måned er den mest regnfulde i Edinburgh?

Juli plejer at være den mest regnfulde måned på året i Edinburgh, hvor nedbøren er på omkring 60 mm.

Hvor langt skal et ophold i Edinburgh være?

Besøgende opholder sig normalt 2 dage i Edinburgh i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Kan jeg leje bil i Edinburgh?

Ja, du kan leje en bil i Edinburgh for omkring 378 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring Edinburgh?

Slateford og Juniper Green er steder, du kan besøge på en rejse til Edinburgh.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Edinburgh