Rejseguide til Korfu

Oplev det bedste af Korfu, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Korfu

Valutaeuro
Befolkning27.003
SprogGræsk

Hvornår er det bedst at tage til Korfu?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.160 kr. - 8.400 kr.

Temperatur

10 - 26 °C

Nedbør

9 - 122 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Korfu i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 26 °C og maksimum kan komme op på 31 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 5 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Korfu i december, hvor nedbøren er på omkring 122 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 9 mm regn.


Hvor skal man spise i Korfu?

Der er noget for enhver smag. Se de bedst bedømte restauranter i Korfu

Ofte stillede spørgsmål

De anbefalede lufthavne ved rejser til Korfu er Lufthavn: Korfu Ioannis Kapodistrias, Lufthavn: Préveza Aktion og Lufthavn: Ioannina.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Korfu i juli, hvor det bliver op til 26 °C med maksimumtemperaturer på op til 31 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 10 °C, som kan falde helt ned til 5 °C.

December plejer at være den mest regnfulde måned på året i Korfu, hvor nedbøren er på omkring 122 mm.

Ja, du kan leje en bil i Korfu for omkring 214 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Alepoú, Kanali og Kanóni er steder, du kan besøge på en rejse til Korfu.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Korfu