Rejseguide til Salvador

Oplev det bedste af Salvador, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Salvador

Valutabrasiliansk real
Befolkning2,71 millioner
SprogPortugisisk

Oplevelser i Salvador

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Salvador

Hvornår er det bedst at tage til Salvador?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

7.341 kr. - 15.405 kr.

Temperatur

24 - 27 °C

Nedbør

88 - 313 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Salvador i februar, hvor gennemsnitstemperaturen er 27 °C og maksimum kan komme op på 30 °C. Den koldeste måned er juni, hvor det kan blive helt ned til 22 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Salvador i maj, hvor nedbøren er på omkring 313 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt januar, hvor der i gennemsnit kun falder 88 mm regn.


Ofte stillede spørgsmål

De anbefalede lufthavne ved rejser til Salvador er Lufthavn: Salvador D.L.E.Magalhaes, Lufthavn: Feira De Santana og Lufthavn: Valença.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Salvador i februar, hvor det bliver op til 27 °C med maksimumtemperaturer på op til 30 °C. Du kan forvente, at juni er den koldeste måned med temperaturer på omkring 24 °C, som kan falde helt ned til 22 °C.

Maj plejer at være den mest regnfulde måned på året i Salvador, hvor nedbøren er på omkring 313 mm.

Ja, du kan leje en bil i Salvador for omkring 131 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Ondina er et sted, du kan besøge på en rejse til Salvador.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Salvador