Rejseguide til Seoul

Oplev det bedste af Seoul, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Seoul

Valutasydkoreansk won
Befolkning10,35 millioner
Sprogkoreansk

Oplevelser i Seoul

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Seoul

Hvornår er det bedst at tage til Seoul?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

5.905 kr. - 67.430 kr.

Temperatur

2 - 25 °C

Nedbør

27 - 253 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Seoul i august, hvor gennemsnitstemperaturen er 25 °C og maksimum kan komme op på 28 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 0 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Seoul i juli, hvor nedbøren er på omkring 253 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt december, hvor der i gennemsnit kun falder 27 mm regn.


Ofte stillede spørgsmål

Folk kan godt lide at bo i Seocho-gu, Seodaemun-gu eller Yeongdeungpo-gu, når de er i Seoul. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Gangnam-gu eller Mapo-gu.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Seoul i august, hvor det bliver op til 25 °C med maksimumtemperaturer på op til 28 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 2 °C, som kan falde helt ned til 0 °C.

Juli plejer at være den mest regnfulde måned på året i Seoul, hvor nedbøren er på omkring 253 mm.

Besøgende opholder sig normalt 4 dage i Seoul i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Ja, du kan leje en bil i Seoul for omkring 469 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Seoul