Rejseguide til Venedig

Oplev det bedste af Venedig, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Venedig

Valutaeuro
Befolkning51.298
SprogItaliensk

Oplevelser i Venedig

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Venedig

Insidertips om Venedig

De bedste artikler med oplysninger om Venedig skrevet af vores rejseeksperter

Hvornår er det bedst at tage til Venedig?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

3.040 kr. - 6.841 kr.

Temperatur

3 - 23 °C

Nedbør

54 - 87 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Venedig i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 23 °C og maksimum kan komme op på 28 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til -1 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Venedig i november, hvor nedbøren er på omkring 87 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt februar, hvor der i gennemsnit kun falder 54 mm regn.


Ofte stillede spørgsmål

Ifølge momondos brugere er de mest populæer seværdigheder i Venedig Lido Beach, Venice City Centre og Santa Lucia Station. Du kan også se Venezia Mestre Railway Station og Markuspladsen.

Folk kan godt lide at bo i Lido, Murano eller Favaro Veneto, når de er i Venedig. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Mestre-Carpenedo eller San Marco.

De anbefalede lufthavne ved rejser til Venedig er Lufthavn: Venedig Marco Polo, Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi og Lufthavn: Verona.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Venedig i juli, hvor det bliver op til 23 °C med maksimumtemperaturer på op til 28 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 3 °C, som kan falde helt ned til -1 °C.

November plejer at være den mest regnfulde måned på året i Venedig, hvor nedbøren er på omkring 87 mm.

Besøgende opholder sig normalt 2 dage i Venedig i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Ja, du kan leje en bil i Venedig for omkring 350 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

San Lazzaro, San Giuliano og Campalto er steder, du kan besøge på en rejse til Venedig.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Venedig