Rejseguide til Wrocław

Oplev det bedste af Wrocław, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Wrocław

Valutapolsk zloty
Befolkning634.893
SprogPolsk

Hvornår er det bedst at tage til Wrocław?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

976 kr. - 4.397 kr.

Temperatur

0 - 17 °C

Nedbør

20 - 80 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Wrocław i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 17 °C og maksimum kan komme op på 22 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til -3 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Wrocław i juli, hvor nedbøren er på omkring 80 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt februar, hvor der i gennemsnit kun falder 20 mm regn.


Ofte stillede spørgsmål

De anbefalede lufthavne ved rejser til Wrocław er Lufthavn: Katowice Pyrzowice, Lufthavn: Wrocław og Lufthavn: Poznan Lawica.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Wrocław i juli, hvor det bliver op til 17 °C med maksimumtemperaturer på op til 22 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 0 °C, som kan falde helt ned til -3 °C.

Juli plejer at være den mest regnfulde måned på året i Wrocław, hvor nedbøren er på omkring 80 mm.

Besøgende opholder sig normalt 2 dage i Wrocław i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Ja, du kan leje en bil i Wrocław for omkring 186 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Radwanice k Wroclawia er et sted, du kan besøge på en rejse til Wrocław.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Wrocław