DiscoverUnikke ophold

De 9 bedste hoteller i Bangkok

De fleste ture til Thailand inkluderer også en mellemlanding i Bangkok. Byen byder på rigeligt af hoteller i alle prisklasser. Her er nogle af vores 3- og 5 stjernede favoritter.

 

Dream

BKK_Dream-2

Det gamle Siam møder det moderne Bangkok på dette skæve og sjove, design hotel. Hotellet har en bekvem central beliggenhed, der samtidigt ligger afskærmet fra larm og støj. Indretningen byder på en blanding af klassisk thailandsk indretning og samtidskunst. Her kan du nyde en cocktail i de bløde læderstole, slappe af ved swimmingpoolen eller få en traditionel thai-massage i spaen. På værelset kan du også tænde for de indbyggede neon-lys, hvis du gerne vil gøre det lidt festligt. Tilbring en romantisk aften på hotellets restaurant, der byder på moderne kogekunst.

Hvor: 10 Sukhumvit Soi 15
Telefon: +66 2 254 8500
Nærmeste togstation: Nana BTS

Find værelse på Dream Hotel

W Bangkok

Hvis dette hotel var en sexet kvinde, ville det være Samantha fra “Sex and The City”. Hotellet fanger din opmærksomhed og garanterer at holde dig underholdt hele aftenen. Her er både en trendy bar, designmøbler samt smarte teknologiske bekvemmeligheder. Hotellets særpræg er betagende. Specielt den udendørs LED-oplyste og kunstnerisk udførte swimmingpool.

Hvor: 106 North Sathorn Road, Silom, Bang Rak
Telefon: +66 2344 4000
Nærmeste togstation: Chong Nonsi BTS

Find værelse på W Bangkok

Mystic Place

BKK_Mystic_1

Mystic Place må være et af de skøreste hoteller i Bangkok. Deres mission er at kombinere kunstnerisk design med hjemlig hygge. Denne kunstneriske mission er stadig undervejs og i fuld gang, og du ved aldrig, hvad du får. Nogle gange får du tildelt det røde værelse – “kærlighedssuiten”, andre gange det mindre, men hyggelige “naturværelse”, eller den selvlysende 1-værelses design-lejlighed. Hotellet har noget både for kunstbevidste lokale samt for eventyrlystne rejsende.

Hvor: 224/11-18 Pradipat Road
Telefon: +66 2 270 3344
Nærmeste station: Phayathai BTS

Find værelse på Mystic Place

Old Bangkok Inn

BKK_Old-Bangkok-Inn_1

Old Bangkok Inn holder til i et gammelt kongepalads og er bestemt ikke dit helt almindelige boutique-hotel. Denne pragtfulde bygning, som har tilhørt den samme familie igennem syv generationer, blev totalrenoveret i 2005. Samtlige værelser er individuelt indrettet med de fineste materialer fra Thailand, såsom teaktræ, silke og porcelæn. Gæsterne kan nyde deres morgenmad i ro og mag nedenunder. Herefter kan du tage ud og se nogle af byens mest kendte seværdigheder, hvoraf mange ligger ganske tæt på hotellet.

For nyligt har stedet ændret navn til “Old Capital Bike Inn” og byder nu på et nyt design, hvor der anvendes klassiske cykler og cykeldele som en del af hotellets udsmykning.

Hvor: 607 Pra Sumen Road
Telefon: +662 629 1787
Nærmeste togstation: Hua Lamphong MRT

Find værelse på Old Bangkok Inn

DoubleTree by Hilton

BKK_Double-Tree-by-Hilton_1

DoubleTree er en del en hotelkæden Hilton, og er den smarte lillesøster.

Som gæst får du her det bedste fra begge verdener. Der er både en fin italiensk restaurent samt en bar på penthouse-etagen. Doubletree har både kant og selvsikkerhed. Det har en god beliggenhed samt udsøgte teknologiske bekvemmeligheder. Hotellet byder på asiatisk kogekunst i behagelige omgivelser, samt en stilig restaurant med bar og grill ved swimmingpoolen. Gå fra lounge-området ud på terrassen, hvor du finder den skønne swimmingpool. Tag en forfriskende dukkert eller nyd en cocktail på liggestolene ved solnedgang.

Hvor: 18/1 Sukhumvit Soi 26, Sukhumvit Road
Telefon: +66 2649 6666
Nærmeste Togstation: Phrom Phong BTS

Find værelse på DoubleTree by Hilton

Centara Grand

BKK_Centara-Grand-Central_1917

Nogle vælger hotel udfra beliggenhed og lokale bekvemmeligheder, mens andre prioriterer luksus og elegance. Og så er der dem, som nægter at gå på kompromis. Hvis du tilhører den sidste gruppe, så vil du helt sikkert nyde Centara Grand. Det er beliggende i midten af byen og er sammenhængende med Bangkoks største shoppingcenter. Centera byder på 55 etager fyldt med luksus. Det har otte madsteder og barer. Efter en dag fyldt med seværdigheder, kan du slappe af på solterrasen eller tage en dukkert i den udendørs swimmingpool med udsigt over Bangkoks skyskrabere.

Hvor: 999/99 Rama 1 Road
Telefon: +66 2 100 1234
Nærmeste togstation: Chit Lom BTS

Find værelse på Centara Grand

Grand Hyatt Erawan

BKK_Grand-Hyatt-Erawan_1-(002)

Dette prægtige hotel i centrum af byen er lige så storslået og imponerende som den elefant, hotellet er opkaldt efter. Nyd den betagende lobby, der både har vindeltrappe og flotte træer. Lad dig selv forføre af den store balsal med de skinnende lysekroner, hvor det finere borgerskab afholder de mest overdådige bryllupsfester. Grand Hyatt Erawan er elegant fra top til tå og holder sig altid indenfor det smagfulde. Det har alt, hvad det kvalitetsbevidste hjerte måtte begære – en himmelblå svimmingpool, mange værelser og suiter, samt restauranter og butikker.

Hvor: 494 Rajdamri Road
Telefon: +66 2 254 1234
Nærmeste togstation: Chit Lom BTS

Find værelse på Grand Hyatt Erawan

Shangri-La

BKK_Shangri-La_9

Shangri-La er en fuldkommen oplevelse af ren luksus. Hotellets tårne rager højt op over alle andre bygninger i området. Den hvælvede lobby indenfor er beklædt med marmor og har lysekroner hængende fra loftet. Som gæst kan du her sidde og drikke te, men du lytter til levende musik i form af strygerkvartet. Værelserne byder på silke og teaktræ fra Thailand. De har højt til loftet og med spektakulær udsigt over floden. Fra swimmingpoolen udenfor kan man se udover vandet. Her tilbydes fuld service indenfor alt, hvad du måtte ønske.

Hvor: 89 Soi Wat Suan Plu
Telefon: +66 2 236 7777
Nærmeste togstation: Saphan Taksin BTS

Find værelse på Shangri-La

Mandarin Oriental

BKK_The-Mandarin-Oriental_DSC2639

Dette vidunder blev bygget i 1879, og var det første hotel i Thailand. Det har stået tidens tand og er ældet med både ynde og elegance. Mandarin Oriental har lagt rammer til, når kendte gæster såsom Elizabeth Taylor og Audrey Hepburn har været i byen. Stedet emmer af mystik og historie. Selvom mange nye smarte hoteller er åbnet langs floden, fastholder hotellet sin position, som den ukronede konge af flodens bred.

Hvor: 48 Oriental Avenue
Telefon: +66 2 659 9000
Nærmeste togstation: Saphan Taksin BTS

Find værelse på Hotel Mandarin Oriental
Relateret
8 smukke hoteller med havudsigt i Danmark
Læsetid: 7 min.

8 smukke hoteller med havudsigt i Danmark