Book fly med Alliance Airlines

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 24.9
søn. 1.10

Hurtige facts om Alliance Airlines

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Alliance Airlines

Billigste rute

1.481 kr.

Mest populære rute

BNE til MOV

Korteste flyvning

1t. 45min.

Længste flyvning

1t. 45min.
Den billigste rute, som Alliance Airlines flyver fra Brisbane til Moranbah kan fås for 1.481 kr.
Flyvningen fra Brisbane til Moranbah er i øjeblikket den mest populære rute med Alliance Airlines
Den hurtigste flyrute med Alliance Airlines varer 1t. 45min. fra Brisbane (BNE) til Moranbah (MOV)
Den længste flyrute med Alliance Airlines tager 1t. 45min. fra Brisbane (BNE) til Moranbah (MOV)

Anmeldelser af Alliance Airlines

5,5
FairBaseret på 1 verificeret gæsteanmeldelse
4,0Besætning
6,0Comfort
6,0Boarding


Oplysninger om flyvning med Alliance Airlines

Hvilket loyalitetsprogram tilbyder Alliance Airlines?

Det australske luftfartsselskab Alliance Airlines tilbyder skræddersyede løsninger med privatchartrede fly, til erhvervsøjemed for primært den australske mine- og råvareindustri og til en stribe forskellige grupperejser. Alliance Airlines fly flyver overvejende i Australien, men det er også muligt at booke dem til at flyve til Sydøstasien, New Zealand og til øer i Stillehavet. Da du booker et helt fly og oftest til en returrejse hos dem, har de ikke individuelle loyalitetsprogrammer, men hvis du booker et fly hos dem på jævnlig basis, kan du forsøge at forhandle dig frem til en individuel aftale og håbe, de vil være lydhøre over for det.

Hvor meget håndbagage tillader Alliance Airlines?

Book Alliance Airlines og vær som udgangspunkt sikker på, at du må medbringe et stykke håndbagage i kabinen, så længe det ikke overskrider en vægt på 5 kg eller 7 kg, afhængigt af hvilken type fly du skal rejse med. Der er også et maksimalt størrelseskrav på din håndbagage, som ikke må være mere end 23 cm bred, 34 cm høj og 48 cm lang. Men da de forskellige fly i selskabets flåde kan afvige i størrelse og mål, kan du i sjældne tilfælde komme ud for, at du skal flyve med et fly, der ikke tillader håndbagage i kabinen, og i det tilfælde vil det blive checket ind som almindelig bagage i stedet.

Kan jeg flyve med et kæledyr med Alliance Airlines?

Det kan af og til være nødvendigt at rejse med levende dyr, men det er ikke altid helt let ombord på et fly. Hvis du gerne vil have et kæledyr med om bord på et Alliance Airlines fly, er det noget, du skal aftale i forvejen med selskabet, for som udgangspunkt er det ikke tilladt at medbringe levende dyr ombord på flyene. Her må du altså allerede ved din Alliance Airlines reservation spørge, om det kan lade sig gøre at gøre en undtagelse, og så er det bare at krydse fingre for et positivt svar.

Flyver Alliance Airlines fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Onslow hvis du ønsker at flyve med Alliance Airlines, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Virgin Australia.

Hvad er de mest populære lufthavne som Alliance Airlines benytter?

Adelaide, Olympic Dam, og Moranbah er de mest populære lufthavne Alliance Airlines bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Alliance Airlines?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Alliance Airlines-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Alliance Airliness hjemmeside på allianceairlines.com.au eller ringe til dem på +61 1300 780 970 for opdateringer og flystatus.


De mest populære lufthavne for Alliance Airlines

Find fly med Alliance Airlines til flyselskabets mest besøgte lufthavne over hele landet

Populære destinationer med Alliance Airlines

Find Alliance Airlines-fly i disse populære byer

Spor fly fra Alliance Airlines

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Alliance Airlines
tir. 9/19

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.