Udlejningsbiler fra Avis i Albuquerque

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Albuquerque

Albuquerque, NM, USA
24. aug. — 31. aug.
Samme aflevering
Albuquerque, NM, USA
ons. 24.8
Middag
ons. 31.8
Middag
Chaufførens alder:

Albuquerque Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Albuquerque, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,7

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,6

Information om Avis udlejningsbiler i Albuquerque

Avis udlejningslokationer i Albuquerque er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Avis er engageret i at bremse smitten i Albuquerque:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Avis har 1 lokation i Lufthavn: Albuquerque Intl. Du vil finde Avis beliggende på 3400 University Boulevard Se.

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Albuquerque. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Albuquerque her.

Overvej SUV udlejningsbiler fra Avis hvis du har brug for en udlejningsbil i Albuquerque i september. Når du lejer SUV biler i september, kan du forvente gennemsnitspriser på 785 kr. per dag og helt ned til 633 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvis—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Avis har 5 biludlejningslokationer i Albuquerque. Deres 1901 University Blvd Northeast lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 46% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Avis i Albuquerque, valgt at leje deres bil fra Avis lokationen på 1901 University Blvd Northeast.