Udlejningsbiler fra Avis i Beijing

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Beijing

Beijing, BJ, Kina
4. dec. — 11. dec.
Beijing, BJ, Kina
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Beijing Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Beijing, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

12 kontorer

Information om Avis udlejningsbiler i Beijing

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Beijing?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i Beijing. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Beijing?

Priser for biler i Beijing opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Beijing?

Fra november 2023 er der 35 udbydere at vælge mellem for biler i Beijing.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Beijing?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Beijing. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Beijing?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Beijing. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Beijing på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.