Lej en bil i Hillsboro, Oregon

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Hillsboro, OR

Hillsboro, OR, USA
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Hillsboro, OR, USA
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Hillsboro

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Hillsboro, OR
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,2

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

8,9

Valuta for pengerne

8,8
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,2

Comfort

9,2

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,9

Valuta for pengerne

9,2
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

6,5

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,4

Valuta for pengerne

6,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,9

Comfort

4,9

Samlet

2,9

Afhentning/aflevering

5,9

Valuta for pengerne

2,9
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Hillsboro, OR til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Portlands biludlejningsdisk

Biludlejning i Hillsboro

I oktober har vi foretaget 37 søgninger på biludlejning i Hillsboro for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Hillsboro for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Hillsboro har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Budget, Enterprise, og Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Hillsboro. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Hillsboro, OR biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Hillsboro tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Budget, Enterprise og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Hillsboro, OR?

Hastighedsbegrænsningen i Hillsboro er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Hillsboro har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Hillsboro, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Hillsboro?

En Ford Escape er den mest populære bil at leje in Hillsboro ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Escape på helt ned til 168 kr./dag in Hillsboro, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 372 kr./dag. En anden populær bil at leje in Hillsboro er en Hyundai Elantra, der i gennemsnit koster 253 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 133 kr./dag.

Hvordan er vejret i Hillsboro, OR i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Hillsboro i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 76 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Hillsboro i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Hillsboro. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Hillsboro plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Fiesta og Dodge Grand Caravan.

Minder vejret i Hillsboro om vejret i resten af Oregon?

Klimaet i Oregon i oktober er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 33 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Hillsboro til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Hillsboro

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Hillsboro

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hillsboro