Udlejningsbiler fra B-Rent i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på B-Rent udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

B-Rent biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

16 kr. - 391 kr.

Alle biltyper

50 kr. - 546 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra B-Rent i Milano, Lombardy er i januar når priserne er 16 kr. per dag i gennemsnit. 16 kr. per dag er 90% lavere end den gennemsnitlige årspris på 159 kr. for en B-Rent Lille udlejningsbil i Milano. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra B-Rent i Milano, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra B-Rent alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra B-Rent i Milano, Lombardy er i november når priserne er 43 kr. per dag i gennemsnit. 43 kr. per dag er 87% lavere end den gennemsnitlige årspris på 342 kr. for en B-Rent Mellemstor udlejningsbil i Milano. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra B-Rent i Milano, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra B-Rent alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
B-Rent

59 kr./dag

3 nov. – 12 nov.
Audi A3
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
B-Rent

81 kr./dag

2 nov. – 11 nov.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
B-Rent

87 kr./dag

2 nov. – 11 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Milano B-Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle B-Rent biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

B-Rent

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,5

Information om B-Rent udlejningsbiler i Milano

Hvor meget vil en udlejningsbil fra B-Rent i Milano koste i oktober?

88 kr. per dag i Milano er den billigste pris for en udlejningsbil fra B-Rent i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra B-Rent er tættere på 152 kr. per dag i oktober, eller 1.063 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har B-Rent en lokation i Milano Linate Lufthavn?

I øjeblikket B-Rent har 1 lokation i Milano Linate Lufthavn:
Milano Linate Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra B-Rent når man er i Milano i oktober?

Med en gennemsnitspris på 566 kr./dag, udlejning af Premium biler fra B-Rent i Milano i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på B-Rent udlejningsbiler i Milano helt ned til 541 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Premium udlejningsbiler sidste oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra B-Rent i Milano?

For 146 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra B-Rent i Milano (17% billigere end den dyreste udlejningsbil fra B-Rent). I det seneste år har 14% af momondo-brugere som vælger at leje fra B-Rent mens de er i Milano lejet en Mini for at spare penge.Husk, at B-Rent også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange B-Rent biludlejningslokationer er der i Milano?

Der er 10 biludlejningslokationer i Milano som B-Rent ejer. Deres Milano Malpensa Airport Terminal 1, Milano lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 52% af de brugere der lejede en bil fraB-Rent i Milano valgt at hente den på Milano Malpensa Airport Terminal 1.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Milano?

Priser for biler i Milano opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Milano?

Fra september 2023 er der 367 udbydere at vælge mellem for biler i Milano.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Milano?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Milano. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Milano?

For at leje en bil i Milano, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Milano

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos B-Rent? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Milano biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Milano på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.