Udlejningsbiler fra B-Rent i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på B-Rent udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

B-Rent biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

65 kr. - 448 kr.

Alle biltyper

39 kr. - 572 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra B-Rent i Milano, Lombardy er i oktober når priserne er 65 kr. per dag i gennemsnit. 65 kr. per dag er 76% lavere end den gennemsnitlige årspris på 276 kr. for en B-Rent Lille udlejningsbil i Milano. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra B-Rent i Milano, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra B-Rent alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra B-Rent i Milano, Lombardy er i januar når priserne er 39 kr. per dag i gennemsnit. 39 kr. per dag er 89% lavere end den gennemsnitlige årspris på 348 kr. for en B-Rent Mellemstor udlejningsbil i Milano. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra B-Rent i Milano, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra B-Rent alt efter hvilken dag du booker.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
B-Rent

224 kr./dag

23 aug. – 30 aug.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
B-Rent

247 kr./dag

23 aug. – 30 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
B-Rent

277 kr./dag

23 aug. – 30 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Milano B-Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle B-Rent biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
9 kontorer

Information om B-Rent udlejningsbiler i Milano

B-Rent ønsker at deres kunder og personale i Milano skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har B-Rent indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Milano. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

311 kr. per dag i Milano er den billigste pris for en udlejningsbil fra B-Rent i september. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra B-Rent er tættere på 449 kr. per dag i september, eller 3.140 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste september, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

I øjeblikket B-Rent har 1 lokation i Lufthavn: Milano Linate:
Milano Linate Airport.

Med en gennemsnitspris på 576 kr./dag, udlejning af Premium biler fra B-Rent i Milano i september er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på B-Rent udlejningsbiler i Milano helt ned til 551 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Premium udlejningsbiler sidste september.

For 366 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra B-Rent i Milano (18% billigere end den dyreste udlejningsbil fra B-Rent). I det seneste år har 11% af momondo-brugere som vælger at leje fra B-Rent mens de er i Milano lejet en Mini for at spare penge.Husk, at B-Rent også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Der er 9 biludlejningslokationer i Milano som B-Rent ejer. Deres Milano Linate Airport, Milano lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 68% af de brugere der lejede en bil fraB-Rent i Milano valgt at hente den på Milano Linate Airport.