Udlejningsbiler fra Budget i Oklahoma City

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Oklahoma City

Oklahoma City, OK, USA
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Oklahoma City, OK, USA
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Oklahoma City Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Oklahoma City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

8,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,5

Information om Budget udlejningsbiler i Oklahoma City

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Oklahoma City under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Oklahoma City Will Rogers World som som er beliggende på 5201 S Meridian Ave.

Ja, Budget i Oklahoma City tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Stor udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Oklahoma City i marts måned. I gennemsnit koster Stor udlejningsbiler fra Budget 270 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 266 kr. per dag i marts.

Budget har 4 biludlejningslokationer i Oklahoma City. Deres 5201 S Meridian Ave lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 64% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i Oklahoma City, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på 5201 S Meridian Ave.


Budget udlejningsbiler i Oklahoma

Lej en bil fra Budget i en anden by i Oklahoma