Udlejningsbiler fra Budget i Richmond

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Richmond

Richmond, VA, USA
5. dec. — 12. dec.
Richmond, VA, USA
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Richmond Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Richmond, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

7,0

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,5

Information om Budget udlejningsbiler i Richmond

Har Budget en lokation i Richmond Intl Lufthavn?

Ja, Budget har 1 lokation i Richmond Intl Lufthavn som som er beliggende på 1 Richard E Byrd Terminal Dr.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Richmond?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Richmond. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Richmond i december?

Med en gennemsnitspris på 590 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Budget i Richmond i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Richmond helt ned til 590 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste december.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Richmond?

Budget har 4 biludlejningslokationer i Richmond. Deres 1 Richard E Byrd Terminal Dr lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 51% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i Richmond, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på 1 Richard E Byrd Terminal Dr.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Richmond?

Priser for biler i Richmond blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Richmond?

Fra november 2023 er der 34 udbydere at vælge mellem for biler i Richmond.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Richmond?

Blandt forskellige lande, herunder Richmond, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Richmond?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Richmond. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Richmond på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.