Udlejningsbiler fra Budget i Richmond

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Richmond

Richmond, VA, USA
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Richmond, VA, USA
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Richmond Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Richmond, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,1

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,6

Information om Budget udlejningsbiler i Richmond

Alle Budget biludlejningslokationer i Richmond tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Richmond Intl som som er beliggende på 1 Richard E Byrd Terminal Dr.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Richmond. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Med en gennemsnitspris på 719 kr./dag, udlejning af Lille mellemklasse biler fra Budget i Richmond i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Richmond helt ned til 719 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Lille mellemklasse udlejningsbiler sidste januar.

Budget har 4 biludlejningslokationer i Richmond. Deres 1 Richard E Byrd Terminal Dr lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 47% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i Richmond, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på 1 Richard E Byrd Terminal Dr.