Udlejningsbiler fra Leasys Rent i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på Leasys Rent udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Leasys Rent biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

73 kr. - 708 kr.

Alle biltyper

73 kr. - 1.005 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Milano, Lombardy er i januar når priserne er 73 kr. per dag i gennemsnit. 73 kr. per dag er 78% lavere end den gennemsnitlige årspris på 330 kr. for en Leasys Rent Lille udlejningsbil i Milano. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Milano, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Leasys Rent i Milano, Lombardy er i marts når priserne er 312 kr. per dag i gennemsnit. 312 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 704 kr. for en Leasys Rent Mellemstor udlejningsbil i Milano. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Leasys Rent i Milano, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Mellemstor udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Leasys Rent i Milano, Lombardy er i november når priserne er 158 kr. per dag i gennemsnit. 158 kr. per dag er 82% lavere end den gennemsnitlige årspris på 878 kr. for en Leasys Rent Stor udlejningsbil i Milano. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Leasys Rent i Milano, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Leasys Rent i Milano, Lombardy er i oktober når priserne er 309 kr. per dag i gennemsnit. 309 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 635 kr. for en Leasys Rent SUV udlejningsbil i Milano. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Leasys Rent i Milano, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Leasys Rent

172 kr./dag

5 nov. – 10 nov.
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Leasys Rent

192 kr./dag

5 nov. – 10 nov.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Leasys Rent

200 kr./dag

5 nov. – 10 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Milano Leasys Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Leasys Rent biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Leasys Rent

14 kontorer

Information om Leasys Rent udlejningsbiler i Milano

Har Leasys Rent en lokation i Milano Linate Lufthavn?

Leasys Rent har 1 lokation i Milano Linate Lufthavn. Du vil finde Leasys Rent beliggende på Milan Linate airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Leasys Rent når man er i Milano i oktober?

Overvej Stor udlejningsbiler fra Leasys Rent hvis du har brug for en udlejningsbil i Milano i oktober. Når du lejer Stor biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.266 kr. per dag og helt ned til 1.266 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraLeasys Rent—Stor bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Leasys Rent biludlejningslokationer er der i Milano?

Der er 14 Leasys Rent biludlejningslokationer i Milano. Ifølge vores brugere er den mest populære Leasys Rent lokation i Milano beliggende på Milan Malpensa airport. 56% af vores brugere som har lejet bil fra Leasys Rent i Milano lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Milano?

Priser for biler i Milano opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Milano?

Fra september 2023 er der 367 udbydere at vælge mellem for biler i Milano.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Milano?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Milano. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Milano?

For at leje en bil i Milano, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Leasys Rent biler i andre byer i Italien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Milano

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Leasys Rent? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Milano biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Milano på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.