Udlejningsbiler fra Leasys Rent i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på Leasys Rent udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Leasys Rent biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

153 kr. - 664 kr.

Alle biltyper

339 kr. - 913 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Milano, Lombardy er i oktober når priserne er 153 kr. per dag i gennemsnit. 153 kr. per dag er 70% lavere end den gennemsnitlige årspris på 505 kr. for en Leasys Rent Lille udlejningsbil i Milano. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Milano, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Leasys Rent i Milano, Lombardy er i marts når priserne er 313 kr. per dag i gennemsnit. 313 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 492 kr. for en Leasys Rent SUV udlejningsbil i Milano. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Leasys Rent i Milano, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Leasys Rent

468 kr./dag

21 sep. – 28 sep.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Leasys Rent

514 kr./dag

21 sep. – 28 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Leasys Rent

556 kr./dag

21 sep. – 28 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

Milano Leasys Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Leasys Rent biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
13 kontorer

Information om Leasys Rent udlejningsbiler i Milano

Leasys Rent ønsker at deres kunder og personale i Milano skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Leasys Rent indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Milano. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Milano i juli fra Leasys Rent vil koste 638 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 512 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Leasys Rent i en uge i Milano, kan du forvente priser omkring 4.463 kr. i juli måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Leasys Rent har 1 lokation i Lufthavn: Milano Linate. Du vil finde Leasys Rent beliggende på Milan Linate airport.

Overvej Economy udlejningsbiler fra Leasys Rent hvis du har brug for en udlejningsbil i Milano i juli. Når du lejer Economy biler i juli, kan du forvente gennemsnitspriser på 641 kr. per dag og helt ned til 512 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraLeasys Rent—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

At leje en Mini er den billigste type af bil tilgængelig fra Leasys Rent i Milano. AT leje en Mini fra Leasys Rent koster 503 kr./dag i gennemsnit (5% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 9% af vores brugere valgt at leje en Mini for at spare penge på deres udlejningsbil i Milano.

Der er 13 Leasys Rent biludlejningslokationer i Milano. Ifølge vores brugere er den mest populære Leasys Rent lokation i Milano beliggende på Milan Malpensa airport. 57% af vores brugere som har lejet bil fra Leasys Rent i Milano lejede fra denne lokation det seneste år.


Leasys Rent biler i andre byer i Italien

Find Leasys Rent tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Rom, Firenze, og Napoli