Udlejningsbiler fra NOLEGGIARE i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på NOLEGGIARE udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
15. dec. — 22. dec.
Milano, Milano, Italien
fre. 15.12
Middag
fre. 22.12
Middag
Chaufførens alder:

NOLEGGIARE biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

92 kr. - 382 kr.

Alle biltyper

320 kr. - 1.060 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra NOLEGGIARE i Milano, Lombardy er i januar når priserne er 92 kr. per dag i gennemsnit. 92 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 257 kr. for en NOLEGGIARE Lille udlejningsbil i Milano. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra NOLEGGIARE i Milano, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra NOLEGGIARE alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra NOLEGGIARE i Milano, Lombardy er i januar når priserne er 271 kr. per dag i gennemsnit. 271 kr. per dag er 66% lavere end den gennemsnitlige årspris på 787 kr. for en NOLEGGIARE Mellemstor udlejningsbil i Milano. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra NOLEGGIARE i Milano, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra NOLEGGIARE alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra NOLEGGIARE i Milano, Lombardy er i marts når priserne er 447 kr. per dag i gennemsnit. 447 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 706 kr. for en NOLEGGIARE Stor udlejningsbil i Milano. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra NOLEGGIARE i Milano, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra NOLEGGIARE alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra NOLEGGIARE i Milano, Lombardy er i september når priserne er 265 kr. per dag i gennemsnit. 265 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 622 kr. for en NOLEGGIARE SUV udlejningsbil i Milano. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra NOLEGGIARE i Milano, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra NOLEGGIARE alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra NOLEGGIARE i Milano, Lombardy er i august når priserne er 310 kr. per dag i gennemsnit. 310 kr. per dag er 78% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.396 kr. for en NOLEGGIARE Varevogn udlejningsbil i Milano. Mens august nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra NOLEGGIARE i Milano, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Varevogn udlejningsbiler fra NOLEGGIARE alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra NOLEGGIARE i Milano, Lombardy er i februar når priserne er 444 kr. per dag i gennemsnit. 444 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 980 kr. for en NOLEGGIARE Luksus udlejningsbil i Milano. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra NOLEGGIARE i Milano, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra NOLEGGIARE alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
NOLEGGIARE

98 kr./dag

16 dec. – 21 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
NOLEGGIARE

133 kr./dag

16 dec. – 21 dec.
Toyota Corolla
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
NOLEGGIARE

150 kr./dag

16 dec. – 21 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Milano NOLEGGIARE lokationer

Herunder kan du finde information om alle NOLEGGIARE biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

NOLEGGIARE

4 kontorer

Information om NOLEGGIARE udlejningsbiler i Milano

Hvor meget vil en udlejningsbil fra NOLEGGIARE i Milano koste i januar?

Billeje i Milano i januar fra NOLEGGIARE vil koste 549 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 228 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra NOLEGGIARE i en uge i Milano, kan du forvente priser omkring 3.840 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har NOLEGGIARE en lokation i Milano Linate Lufthavn?

NOLEGGIARE har 2 lokationer i Milano Linate Lufthavn. Du vil finde NOLEGGIARE beliggende på Via Eugenio Montale 2 og Milano Linate, Milan.

Hvad er den mest populære bil at leje fra NOLEGGIARE når man er i Milano i januar?

Overvej Mini udlejningsbiler fra NOLEGGIARE hvis du har brug for en udlejningsbil i Milano i januar. Når du lejer Mini biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 121 kr. per dag og helt ned til 106 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraNOLEGGIARE —Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra NOLEGGIARE i Milano?

For 121 kr./dag i gennemsnit, er en Mini den billigste type af udlejningsbil fra NOLEGGIARE i Milano (38% billigere end den dyreste udlejningsbil fra NOLEGGIARE ). I det seneste år har 16% af momondo-brugere som vælger at leje fra NOLEGGIARE mens de er i Milano lejet en Mini for at spare penge.Husk, at NOLEGGIARE også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange NOLEGGIARE biludlejningslokationer er der i Milano?

Der er 4 NOLEGGIARE biludlejningslokationer i Milano. Ifølge vores brugere er den mest populære NOLEGGIARE lokation i Milano beliggende på Malpensa - Terminal 1 - MXP T1, , - Provincia di Varese Lombardia, Itália. 53% af vores brugere som har lejet bil fra NOLEGGIARE i Milano lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Milano?

Priser for biler i Milano opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Milano?

Fra december 2023 er der 370 udbydere at vælge mellem for biler i Milano.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Milano?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Milano. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Milano?

For at leje en bil i Milano, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Milano på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.