Rejseguide til Fredericia

Oplev det bedste af Fredericia, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Fredericia

Fredericia er en by der ligger i hjertet af Danmark, og er derfor den perfekte destination uanset hvor i landet man kommer fra. Byen byder på mange forskelligartede attraktioner for hele familien. Oplev den hyggelige midtby, med dens mange kulturelle tilbud og gå på opdagelse i den rige natur omkring byen.

Valutadansk krone
Befolkning36.946
SprogDansk

Gratis oplevelser i Fredericia

  • Leder du efter gratis oplevelser i Fredericia, kan du starte med at tage høretelefonerne i ørene og gå på opdagelse med podcasten 'Fredericia By og Fæstning', der guider dig gennem byens unikke historie.
  • Madsby Legepark er et slaraffenland for legesyge voksne og aktive børn. Området har gratis indgang året rundt. Omkring Madsby Legepark finder du et stort grønt område, hvor man både kan spille bold, tage på picnic og nyde de solrige dage i naturskønne omgivelser.
  • Det kulturhistoriske lokalmuseum, Bymuseet i Fredericia, tilbyder gratis adgang til museets udstillinger og mange spændende samlinger.
  • I byens ældste hus, Henner Friisers Hus, kan hele familien bruge timevis på at gå på opdagelse i Middelfarts historie og lære mere om det rige dyreliv i nærområdet.
  • Fredericia Vold er et populært gåturs-område, både for besøgende og lokale. Området byder på store grønne græsplæner, historiske bygninger og spændende skulpturer.

Hvornår er det bedst at tage til Fredericia?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

3.148 kr. - 6.723 kr.

Temperatur

2 - 16 °C

Nedbør

27 - 61 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Fredericia i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 16 °C og maksimum kan komme op på 21 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til -1 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Fredericia i september, hvor nedbøren er på omkring 61 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt april, hvor der i gennemsnit kun falder 27 mm regn.


Sådan kommer du til Fredericia

Se de forskellige rejsemuligheder til Fredericia samt de bedste tilbud, som for nylig er fundet af momondos brugere
Flere flyselskaber
5. jun.
BOS15:15Boston Logan Intl
21t. 05min.
2 stop
BLL12:20Billund
15. jun.
BLL08:45Billund
10t. 45min.
1 stop
BOS19:30Boston Logan Intl
5.263 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. jun.
BOS15:15Boston Logan Intl
19t. 05min.
2 stop
BLL10:20Billund
15. jun.
BLL08:45Billund
10t. 45min.
1 stop
BOS19:30Boston Logan Intl
5.449 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. jun.
BOS15:15Boston Logan Intl
20t. 40min.
2 stop
BLL11:55Billund
15. jun.
BLL08:45Billund
10t. 45min.
1 stop
BOS19:30Boston Logan Intl
5.476 kr.
Find lignende

Bæredygtige rejser i Fredericia

  • Bæredygtig turisme i Fredericia er i højsædet på Green Key hotel Trinity. Her kan du sove svøbet ind i økologisk bomuld, og nyde faciliteter rengjort med miljøvenlige kemikalier.
  • På Café K i midtbyen finder du et stort udvalg af veganske og vegetariske retter skabt til både store og små.
  • Fredericia og omegn er stærkt forbundet via den offentlige transport. Det er muligt at købe både dags- og weekend billetter til hele Fredericia-området.
  • Om sommeren er byen fyldt med markeder, hvor du kan spise dig mæt i lokale delikatesser og shoppe second-hand fund.
  • Det er nemt at rejse grønt mellem de mange hyggelige oplevelser i Fredericia. Hop op på en bycykel og tag på opdagelse i den rige lokale kultur og de flotte grønne områder.

Hvor skal man spise i Fredericia?

Der er noget for enhver smag. Se de bedst bedømte restauranter i Fredericia

Ofte stillede spørgsmål

De anbefalede lufthavne ved rejser til Fredericia er Lufthavn: Billund, Lufthavn: Aarhus og Lufthavn: Sønderborg.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Fredericia i juli, hvor det bliver op til 16 °C med maksimumtemperaturer på op til 21 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 2 °C, som kan falde helt ned til -1 °C.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Fredericia