Book fly med Paranair

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Hurtige facts om Paranair

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Paranair

Billigste rute

517 kr.

Mest populære rute

AEP til MVD

Korteste flyvning

0t. 40min.

Længste flyvning

2t. 40min.
Den billigste rute, som Paranair flyver fra Ciudad del Este Guarani Intl til Asuncion Silvio Pettirossi kan fås for 517 kr.
Flyvningen fra Buenos Aires J. Newbery til Montevideo Carrasco er i øjeblikket den mest populære rute med Paranair
Den hurtigste flyrute med Paranair varer 0t. 40min. fra Ciudad del Este (AGT) til Asuncion (ASU)
Den længste flyrute med Paranair tager 2t. 40min. fra Rio de Janeiro (GIG) til Asuncion (ASU)

Oplysninger om flyvning med Paranair

Flyver Paranair fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Santa Cruz Viru Viru Intl hvis du ønsker at flyve med Paranair, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Aerolineas Argentinas.

Hvad er de mest populære lufthavne som Paranair benytter?

Asuncion Silvio Pettirossi, Buenos Aires J. Newbery, og Montevideo Carrasco er de mest populære lufthavne Paranair bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Paranair?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Paranair-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Paranairs hjemmeside på paranair.com eller ringe til dem på +595 21 247 2000 for opdateringer og flystatus.

Hvilken indenrigsflyvning er den billigste med Paranair?

I øjeblikket er flyvningen fra Asuncion Silvio Pettirossi til Ciudad del Este Guarani Intl med 0 stop for 693 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Paranair tilbyder. Flyvningen fra Ciudad del Este Guarani Intl til Asuncion Silvio Pettirossi med 0 stop for 517 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Paranair.

Hvilken internationale flyvning er den billigste med Paranair?

Asuncion Silvio Pettirossi til Santa Cruz Viru Viru Intl og tilbage igen med 0 stop for 1.911 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Paranair. Paranair tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 1.210 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Ciudad del Este Guarani Intl til Santa Cruz Viru Viru Intl og har 1 stop.


Spor fly fra Paranair

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Paranair
fre. 9/29

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.