tir.. 20.7.
ons.. 21.7.
Sammenlign momondo med |
1 / 9
Fantastisk
8,2

The Royal Hotel

110, Palaiopolis str., Kanoni, Korfu, Grækenland
8,2
Samlet: Fantastisk
Baseret på 698 anmeldelser
300 kr.
pr. nat
loveholidays
Se alle tilbud
Detaljer
Billeder
Placering
Vurderinger
Tilbud
Detaljer
Placering
Vurderinger
Tilbud
Værelsestype ikke specificeret - Uspecificeret sengetype
299 kr.
Vis alle tilbud og værelsestyper
Adresse
110, Palaiopolis str., Kanoni, Korfu, Grækenland
Check-in
Fra 15:00
Check-out
Før 11:00
Om

Royal Boutique Hotel er for nylig blevet omdøbt til Royal Grand Hotel, men du vil stadig nyde de samme ferieboliger ved stranden, kun 1.000 meter fra Kanoni Strand. Hotellet har udendørs pool og 2 barer, hvor man kan slappe af med en drink. Der tilbydes desuden gratis WiFi i lobbyen.

Hotellets reception er døgnåben, og du kan nyde den fantastiske udsigt over havet fra de mange terrasseområder ved poolen. Der er også en spa, hvor man kan slappe af, og der tilbydes sportsaktiviteter. Der er også gavebutik i lobbyen.

Du kan vælge mellem enkelt- eller dobbeltværelser samt et udvalg af suiter. Nogle af værelserne har udsigt over havet eller søen. Værelserne har også moderne luksus, såsom minibar, aircondition og fladskærms-tv. Værelserne blev renoveret i 2013 og har bekvemme butikker, moderne badeværelser og gratis toiletartikler.

Royal Grand Hotel har en restaurant og café, hvor gæsterne kan spise, samt en valgfri morgenbuffet eller morgenmad med tallerken. Hvis du ønsker at udforske det lokale køkken, kan du finde masser i nærheden. Man kan også besøge pladsen, Trilogia Plous Restaurant, TO KYMA, Barroco samt Grill and Chill. Sousouro Restaurant og Petrino er også fantastiske til cocktails og familiemiddage.

Royal Grand Hotel ligger kun få minutter fra supermarkedet Diellas og Pontikonisi, og man kan nemt komme til Museøen og Chalikiopoulou-søen. Asian Art Museum, Ionio University og mange andre musemer og kulturelle seværdigheder ligger inden for 3 km.

Læs mere

Renlighed
8,4
/10
Comfort
8,4
/10
Beliggenhed
8,1
/10
Serviceydelser
8,2
/10
Ansatte
9,0
/10
Valuta for pengerne
8,2
/10
Se flere anmeldelser
Faciliteter
Pool
Restaurant
Bar/Natklub
Børneprogram
Roomservice
Parkering
Vaskeri
Rygning forbudt
Hurtig check-out
Wi-Fi
AC
Internet
Se alle faciliteter

Ofte stillede spørgsmål

momondo-brugere finder disse spørgsmål meget nyttige, når de planlægger at bestille hotel

Hvordan er The Royal Hotel prissat i forhold til andre 3-stjernede hoteller i Korfu?

Der er en forskel i den gennemsnitlige pris på 507 kr./nat for 3-stjernede hoteller i Korfu (961 kr./nat) og en gennemsnitlig pris på The Royal Hotel (454 kr./nat).

Hvor langt er The Royal Hotel fra Korfu Ioannis Kapodistrias?

Hvis du vil rejse direkte fra Korfu Ioannis Kapodistrias til The Royal Hotel, skal du forvente en kørsel på 1min, da de ligger ca. 1,0 km fra hinanden.

Hvad er den bedste måde at komme til The Royal Hotel fra Korfu Ioannis Kapodistrias?

Da der er mulighed for parkering hos The Royal Hotel, kan du altid leje en bil fra helt ned til 242 kr./dag og parkere den på hotellet. Det vil give dig en masse frihed på dit besøg i Korfu. Hvis du leder efter den nemmeste vej fra Korfu Ioannis Kapodistrias til The Royal Hotel, så overvej at få fat i en taxi eller en sammenkørselsservice som kan få dig til hotellet, men også rundt i byen under dit besøg.

Er der mad tilgængelig hos The Royal Hotel?

The Royal Hotel har restaurant på hotellet som både overnattene og besøgende kan benytte. Spørg efter åbningstider i receptionen eller ring til The Royal Hotel på +30 266 103 5342. En af de nemmeste måder at få mad på for Korfu gæster, der bor i The Royal Hotel, er at bestille roomservice, som er tilgængelig for alle hotellets gæster.

Har The Royal Hotel en pool?

Ja. Mange af momondos brugere, der rejser til Korfu, leder specifikt efter hoteller med en pool. The Royal Hotel har mange regler og retningslinjer ift. brug af pool, så sørg for at spørge ind til pool-åbningstider mv.

Hvad er telefonnummeret til The Royal Hotel?

Hvis du har spørgsmål vedrørende dit ophold hos The Royal Hotel, kan du ringe til receptionen på +30 266 103 5342.

Er der Wi-Fi tilgængelig hos The Royal Hotel?

Ja, The Royal Hotel har Wi-Fi tilgængelig for hotellets gæster.

Interessante steder i nærheden af The Royal Hotel
Anbefalinger er nøje udvalgt af momondo places
Sightseeing
10,1 km væk
Mirtiotissa Beach
Strand