DiscoverRejseanbefalinger

De bedste destinationer til en uforglemmelig ferie i juli

Det kan være svært at beslutte sig for, hvor den årlige sommerferie skal gå hen. Læs videre og find inspiration til en ferie i juli, der uden problemer kan indeholde indebære både naturrige og kulturelle oplevelser.

Det er altid rart at begive sig ud på et nyt eventyr, og juli er en måned, som er ideel til en lang række af forskellige ferieeventyr. I takt med at Europa og resten af verden åbner mere op, kan du sikkert og uden problemer opleve alt lige fra afslappende badeferier i Caribien til en skøn byferie i historiske Europa.
Du kan let følge udviklingen og holde dig opdateret om de forskellige rejserestriktioner lige her på momondo. Varme strande, grønne nationalparker og kulturelle storbyferier er blot nogle af de muligheder, du har, når det kommer til rejser i juli måned. Se de mange forskellige destinationer her og book den ferie, du har drømt om.

De bedste destinationer til en uforglemmelig ferie i juli

Tag på en oplevelsesrig byferie i juli

Nyd musik og god stemning i Edinburgh

Det er ideelt at rejse til Edinburgh i juli, da den lune sommermåned typisk lover godt vejr og milde temperaturer. I den skotske hovedstad kan du med stor fornøjelse fare vild i de snoede gader og hemmelige tunneler, som kendetegner den historiske by. Her er nemlig tale om et rejsemål, der imponerer med en karakteristisk skyline foroven såvel som et labyrintisk netværk af tunneler under jorden.
Du kan opleve begge dele hele året rundt, men henover sommeren gør varmen og væsentligt færre regnbyger det lidt nemmere at udforske byen til fods. Frem for alt er juli dog ensbetydende med flere underholdende begivenheder, der blandt andet inkluderer den årlige Jazz og Blues Festival. En magisk rejse til Edinburgh kan dermed rumme alt lige fra musikalske oplevelser til gamle slotte samt en af de mange populære Harry Potter-vandringer.

Find fly til Edinburgh

Find hoteller i Edinburgh

En festlig ferie i Chicago

Chicago er gennem tiden blevet berygtet for de kolde vintre og isnende vinde, der passende har givet byen tilnavnet The Windy City. Det er dog en noget anden vejrudsigt, som kendetegner de lune sommermåneder. Juli er nemlig et godt tidspunkt, hvis du vil opleve millionbyen og den smukke Lake Michigan. Det er naturligvis også i denne måned, at den amerikanske uafhængighedsdag fejres med en stor fest den 4. fjerde juli.
På denne dag er det oplagt at finde et godt sted ved bredden af søen og nyde synet af det spektakulære fyrværkerishow, som hvert år er en fast del af den nationale fest. Fantastiske udsigter er noget, du trygt kan se frem til, uanset hvornår du besøger byen. Tag en tur på et havnecruise eller besøg det berømte skydeck og se Chicagos mange arkitektoniske perler fra højderne.

Find fly til Chicago

Find hoteller i Chicago

Far vild i maleriske Rom

Juli er en travl måned for turisme i de fleste storbyer og solrige destinationer. Med det sagt er det dog ikke noget, som skal afholde dig fra at rejse til populære rejsemål såsom Rom. Den italienske hovedstad rummer nemlig utallige ikoniske seværdigheder, som betyder, at byen altid er værd at besøge. De mange forskellige attraktioner har gennem tiden spillet en næsten ligeså vigtigt rolle i adskillige berømte film, som de har i Roms rige historie.
Det imponerende Colosseum og Trevi-fontænen er nok blandt de mest kendte, og i juli har du mulighed for at nyde dem i bragende solskin. I den varme måned kan du yderligere opleve flere store udendørsarrangementer, der blandt andet inkluderer den årlige Opera Festival. Det er med andre ord en hovedstad, hvor du aldrig skal lede længe efter underholdning eller en kølig gelato i sommervarmen.

Find fly til Rom

Find hoteller i Rom

Oplev den græske charme i Chania

Solskin, varme temperaturer og drinks med en lille paraply i lyder måske lidt for godt til at være sandt. Det er dog præcis det og mere til, du med garanti kan opleve på den populære ferieø Kreta. Den græske ø er ikke overraskende blandt landet bedst kendte, og det skyldes i høj grad de skønne somre, som kendetegner rejsemålet. I juli kan du nemlig være sikker på lunt vejr og vandtemperaturer, der opfordrer til lange dage på stranden.
Chania er en af de største byer på øen og et godt udgangspunkt, hvis du ønsker nem adgang til både hav, lækre restauranter og historiske attraktioner. I den solrige by er det oplagt at vandre igennem den gamle bydel og langs den smukke havnefront, hvor du til slut vil ende ved det berømte fyrtårn. Herefter kan du slutte dagen med en lækker middag på en autentisk lille taverna.

Find hoteller i Chania

Find fly til Chania

Besøg Malaga og den spanske solkyst

Den spanske solkyst er et rejsemål, der år efter år er blandt danskernes absolutte favoritter. Det er et oplagt sted at tage til i juli måned, hvor temperaturerne topper både over og under havets overflade. I den smukke by Malaga har du mulighed for at vælge blandt flere forskellige strande, der er ideelle til svømmeture for store og små feriegæster.
Derudover kan du i byen opleve klassiske attraktioner såsom den smukke katedral og det imponerende Alcazaba-slot. Det er også i juli, at den musikalske Terral Festival finder sted, som fejrer en lang række internationale og lokale kunstnere. Den årlige begivenhed er opkaldt efter den varme vind, der strømmer ned mod byen fra de nærliggende bjerge. Det er blandt andet dette vejrfænomen, som gør det til en oplagt idé at finde en solseng på stranden og blot nyde den spanske sommersol.

Find fly til Malaga

Find hoteller i Malaga

Sommer i den svenske skærgård

Stockholm er en lige dele historisk og moderne storby, som er kendt for langt mere end sine kulturelle seværdigheder. Den storslåede natur, der omringer byen, er nemlig i sig selv en fantastisk attraktion, som gennem hele året trækker turister til den svenske hovedstad. Juli er i særdeleshed en oplagt måned at besøge Stockholm i, da det gode vejr og de lyse sommeraftener gør det nemt at opleve byens gader såvel som den smukke skærgård.
Tilbring et par dage i de forskellige bydele, hvor du kan udforske alt lige fra det gamle kongeslot til nutidig kunst på det store Moderna Museet, og sæt derefter kurs mod de nærliggende naturområder. Det kan varmt anbefales at tage en udflugt til de mange små øer, der blot ligger en kort køre- eller sejltur fra storbyens pulserende midtpunkt. Det er med andre ord en destination, der i høj grad er rig på både natur og kultur.

Find fly til Stockholm

Find hoteller i Stockholm

Naturrige destinationer i juli

Se og duft de smukke lavendelmarker i Provence

Frankrig er et land, som tilbyder en lang række af vidt forskellige naturoplevelser. En af de mest velduftende er uden tvivl de mange lavendelmarker, der fylder landskabet i den populære region Provence. De utallige rækker af smukke planter har gennem tiden imponeret et hav af turister, og det er i dag et af områdets mest ikoniske vartegn.
Derfor er det heller ikke overraskende, at de farverige marker i sig selv er blevet til en aromatisk og populær seværdighed. Vejret spiller naturligvis en rolle, men typisk blomstrer lavendel fra midten af juni til midten af august. Juli er med andre ord et godt tidspunkt at tage på rundtur i Provence, hvis du ønsker at nyde synet af det uendelige lilla hav. Det kan anbefales at leje en bil, da det er den nemmeste måde at komme rundt i områdets skønne natur samt til og fra byer som historiske Gordes og livlige Marseille.

Find fly til Marseille

Find hoteller i Marseille

Nyd et glas vin langs med Amalfikysten

italy amalfi mediterranean sea

Den berømte kyststrækning i det sydlige Italien er ikke uden grund blevet et af landets mest velbesøgte områder. Storslåede udsigter over vandet kan nemlig nydes fra enhver af de mange maleriske byer, der ligger langs med den ikoniske kystlinje. Sorrento og Positano er nogle af de bedst kendte og er absolut værd at opleve i juli, hvor masser af solrige timer gør det til en fornøjelse at fare en anelse vild i byernes gamle gader.
Du kan for eksempel tilbringe en dag, eller en hel ferie, i Positano med stille og roligt at udforske de farverige huse og den hyggelige havn. Det er dog ikke kun et område, der byder på rigelige mængder af italiensk vin og skøn gelato. Tværtimod kan du i Amalfi prøve kræfter med Gudernes Sti, som er blandt landets mest berømte vandreruter. Den smukke sti løber langs med den betagende kyststrækning, og er uden tvivl alle anstrengelserne værd.

Find fly til Napoli

Find hoteller i Sorrento

Forelsk dig i det irske landskab

ireland dublin mellows bridge

Den grønne ø byder på dramatiske kystlinjer og bløde bakker, hvis skønhed med garanti vil imponere hele året rundt. Juli er dog alligevel et af de bedste tidspunkter at besøge Irland på, da du i denne måned kan nyde godt af sommerens lune temperaturer og næsten tørre vejrudsigter. Du kan for eksempel begynde din rejse i Dublin, hvor der venter dig en blanding af moderne arkitektur og klassisk whiskysmagning på de lokale destillerier.
Herefter er det oplagt at hoppe i en bil og udforske den smaragdgrønne ø, som blandt andet kan byde på det smukke stenlandskab i Burren Nationalpark og de storslåede Cliffs of Moher. Du kan i løbet af en enkelt ferie sagtens nå at opleve en spektakulær udsigt over det vilde Atlanterhav mod vest såvel som fortryllende slotte langs med den roligere østkyst. Dyk ned i den keltiske kultur og dens mange magiske myter, som med garanti vil gøre en ferie i Irland til noget helt særligt.

Find fly til Irland

Find hoteller i Irland

Frodig natur og berømte portvine på Madeira

Madeira er en af de feriedestinationer, der aldrig skuffer. I juli kan du være sikker på at nyde en sommer, der er kendetegnet af behagelige temperaturer og solrige dage. I denne måned har du rig mulighed for både at udforske øens storslåede natur samt slentre rundt i Funchals gamle gader. Her ligger historiske seværdigheder side om side med hyggelige restauranter, hvor du sandsynligvis kan smage på en enkelt eller to af øens berømte portvine.
Lidt væk fra Maderias hovedby kan du med enten bus eller i din egen lejebil let tage til Nonnernes Dal, hvor du vil finde det smukke Santa Clara-kloster. Derudover venter der dig også en spektakulær udsigtsplatform, der hæver sig 800 meter op over den grønne dal. I løbet af din ferie er det oplagt at tage en lille dagstur til naboøen Porto Santo, som byder på lange og rolige sandstrande.

Find fly til Portugal

Find hoteller på Madeira

Solrige sandstrande og festlige stunder i Mexico

Det er altid rart med blot en smule eller en hel del solskin i juli måned, og det kan du sagtens forvente at nyde rigelige mængder af i Mexico. I den sydlige del af landet finder du halvøen Yucatán, der er kendetegnet af lange sandstrande og ferieresorts, som er skabt til førsteklasses afslapning. Besøger du landet i juli, er regionen Oaxaca ligeledes et godt bud, da du her vil kunne opleve den farverige Guelaguetza Festival.
Denne årlige begivenhed fejrer områdets mange kulturer med traditionelle dragter og livlige danseforestillinger. Det er noget helt særligt, som i høj grad gør den sydlige region værd at rejse langt efter. Derudover kan du også trygt regne med at finde en masse lokale retter og klassiske tacos, der alene gør festivalen til noget helt specielt. Du kan dermed let kombinere en solrig badeferie med kulturelle oplevelser, du sent vil glemme.

Find fly til Mexico

Find hoteller i Mexico

Skab luksuriøse ferieminder på Bahamas

Bahamas er en smuk øgruppe, der er spredt ud over grænsen af det Caribiske hav og det storslåede Atlanterhav. Landets højsæson strækker sig typisk fra december til midten af foråret, hvor antallet af turister såvel som hotelpriserne topper. Øernes solrige og varme klima betyder dog, at du uden problemer kan besøge dem hele året rundt. Du kan med fordel tage dertil i juli, da den lune sommermåned er uden for den gængse turistsæson, og det betyder billigere hotelophold.
Den smukke by Nassau er altid et godt sted at starte, hvad end du har besøgt Bahamas før eller skal dertil for første gang. Herfra har du nemlig let adgang til spændende sejlture, kilometerlange sandstrande og dyrerige naturreservater. Det er et rejsemål, der selv i juli måned vil leve op til dine forestillinger om et tropisk paradis og de mange oplevelser, som det indebærer.

Find fly til Nassau

Find hoteller i Bahamas

Relateret
dominican-republic_saona-island_beach_boats
Læsetid: 9 min.

Ferie i februar: De 20 bedste feriedestinationer

Find den bedste ferie i juni
Læsetid: 12 min.

Find den bedste ferie i juni