Find billige flybilletter til Hakodate

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hakodate?

Rejsende, som flyver til Hakodate, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Aomori (115 km fra Hakodate centrum), Lufthavn: Misawa (131 km fra Hakodate centrum) eller Lufthavn: Sapporo Chitose (138 km fra Hakodate centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Aomori har en gennemsnitspris på 4.928 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Hakodate. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Hakodate?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Hakodate

Hvilke flyselskaber flyver til Hakodate?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Hakodate fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Japan Airlines. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Hakodate, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hakodate


Find billige flybilletter til andre byer i Japan

Japan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Hakodate. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger til Hakodate på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Hakodate vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Hakodate, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Hakodate spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.