Lej en bil i Noord, Aruba

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Noord, Aruba

Noord, Aruba
30. sep. — 7. okt.
Samme aflevering
Noord, Aruba
tor. 30.9
Middag
tor. 7.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Noord

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Noord, Aruba
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,5

Comfort

5,7

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

4,8

Valuta for pengerne

5,2
8 kontorer
7 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Noord, Aruba til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Oranjestad Reina Beatrixs biludlejningsdisk

Biludlejning i Noord

Vi har foretaget 132 søgninger på biludlejning i Noord denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Noord for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Noord. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Noord, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Noord, Aruba?

Hvis du lejer en bil i Noord, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Noord er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Noord er hastighedsbegrænsningen 80 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Noord?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Noord ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 126 kr./dag in Noord, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 267 kr./dag. En anden populær bil at leje in Noord er en Hyundai i10, der i gennemsnit koster 261 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 138 kr./dag.

Hvordan er vejret i Noord, Aruba i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Noord i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 28 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Noord typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.


Leje af bil i andre byer i Aruba


Se flere lejebiler i

Se vores biludlejningstilbud i byer som Gustavia, Luqa og Oranjestad i

Kom i gang med at planlægge din rejse til Noord