Check ind på Tyrkiets lækre all inclusive hoteller

Vi kender det nok alle; når regnen trommer på vinduerne, og der er gået flere dagen siden sidst, man så solens stråler, er det svært ikke at drømme sig væk til varme himmelstrøg.

Tyrkiets kyster bugner med skønne all inclusive hoteller, hvor ferien står på vandsjov i poolen, solbadning på stranden, en smule sightseeing, og melder sulten sig, kan du mæske dig i ene af lækre retter i en af hotellets restauranter. Du behøver simpelthen ikke at bekymre dig om andet end at koble fuldstændigt af sammen med dem, du holder allermest af. Drømmer du også om en charterrejse med all inclusive under sydens sol? Så kan du roligt læse videre. Her giver vi dig inspiration til årets charterferie med de bedste all inclusive hoteller i Tyrkiet.

All inclusive hoteller i Alanya

Alanya er en af de mest populære badebyer langs den tyrkiske middelhavskyst. Og det er med rigtig god grund. For udover at være hjem til nogle af de bedste all inclusive hoteller i Tyrkiet og kilometervis af fabelagtige sandstrande, er her dig også massevis af spændende oplevelser i vente. Sjove udendørs aktiviteter, en fascinerende kultur, gode shoppingmuligheder og timevis af afslapning i den lokale hamam – Alanya har det hele!

Long Beach Harmony

Det første all inclusive hotel i Tyrkiet, vi har fundet frem til, er Long Beach Harmony. Dette 5-stjernede hotel er et vaskeægte slaraffenland for vandhunde i alle aldre. Her kan du springe direkte i en af de otte pools fra dit hotelværelse, og så står resten af dagens ellers på timevis af vandsjov i det store udvalg af pools og på de elleve vandrutsjebaner. Har du lyst til at mærke lidt sand mellem tæerne, er hotellet forbundet med stranden via en lille gangtunnel. Og når sulten melder sig, kan du slå dig løs enten i buffeten eller i en af de fire a la carte-restauranter, hvor der serveres henholdsvis indiske retter, fransk mad, BBQ og lokal mad fra middelhavsområdet.

Find ophold på hotellet

All inclusive hoteller i Belek

Drømmer du om en solferie i golfens tegn, er Tyrkiets golfrejsemål nummer ét sagen. Belek er et lille, eksklusivt ferieområde, som er kendt for sine mange golfbaner i verdensklasse. Men selv hvis golf ikke lige er din kop te, er Belek værd at overveje på din næste ferie. Her venter dig nemlig forkælelse i form af hoteller i førsteklasse, fabelagtige strande og fantastiske vandremuligheder i de nærliggende Taurusbjerge.

Gloria Golf Resort

Et af de fantastiske golfhoteller i det eksklusive Belek er Gloria Golf Resort. Her står dagsordenen på et slag golf på en af resortets to mesterskabs-golfbaner. Mens du er ude at få svinget køllen, bliver børnene underholdt i resortets store udbud af børneklubber og -aktiviteter som miniklub, zoologisk have, kuglerum og sjove kreativitetsaktiviteter. De kan naturligvis også blot så sig løs i hotellets mange rutsjebaner i det sjove vandland. Når aftenen går på hæld, kan I få en bid mad på en af hotellets fem restauranter, før I går til ro tilbage på værelset, der er omgivet af den frodige have.

Find ophold på hotellet

Hotel Sensitive Premium Resort & Spa

Er sol, strand og all inclusive ikke afslappende nok i sig selv? Så får du den ultimative forkælelsesferie på det 5-stjernede spahotel, Hotel Sensitive Premium Resort & Spa. Her kan du komme helt ned i gear med hotellets lækre spaområde og store udbud af massage-, krops- og ansigtsbehandlinger. Vandhundene kan slå sig løs i vandkanten på den private strand eller i hotellets vandland. Spisningen foregår i en af hotellets fire restauranter, ligesom du også kan få slukket tørsten i en af de mange barer. Udnyt også hotellets placering her i Belek med et slag golf på en af de nærliggende golfbaner.

Find ophold på hotellet

All Inclusive hoteller i Marmaris

Rejser du længere mod nordvest, finder du den Ægæiske kyst og badebyen Marmaris. I Marmaris mødes det nye med det gamle og det traditionelle Tyrkiet med vesten. På den måde kan du starte din dag i byens basar, hvor der pruttes om prisen som man har gjort det i hundredevis af år, mens du på den anden side af gaden kan shoppe løs i alverdens moderne stormagasiner. Melder sulten sig, kan du sætte tænderne i tyrkiske retter på en lokal biks på havnen, mens du også kan tilbringe en aften med dit hjertes udkårne på en af havnepromenadens stilfulde restauranter. Her er vitterligt noget for enhver smag!

Cettia Beach Resort

Drømmer du om en ferie på et all inclusive hotel i Tyrkiet, hvor du ikke bliver forstyrret af børneskrig og vandpjask ved poolen? Det 4-stjernede Cettia Beach Resort lokker med en beliggenhed direkte på stranden, et lækkert poolområde med tilhørende poolbar samt all inclusive i hotellets restaurant, La Maison – og så er det hele kun for voksne. En ferie på dette børnefri hotel står på solbadning på stranden, ferielæsning ved poolkanten, og skal der endnu mere afslapning og forkælelse på programmet, kan du besøge hotellets haram. Benyt dig også af den lokale dolmus, der holder ved hotellet og kører dig direkte ind til hjertet af Marmaris.

Find ophold på hotellet

Hotel Grand Pasa

Marmaris bugner også med gode all inclusive hoteller til årets familieferie. Det 5-stjernede familiehotel, Hotel Grand Pasa, har en fortræffelig beliggenhed med kun 300 meter til både stranden og badebyens boulevard. På hotellet kan familien se frem til dagevis af underholdning i hotellets pool og vandrutsjebaner, og når energidepoterne skal oplades, kan I benytte jer af den inkluderede all inclusive med et besøg i hotellets restaurant. For endnu mere vandsjov kan du tage familien med til vandparkerne Aqua Dream og Atlantis, der begge ligger kun 2 kilometer fra hotellet.

Find ophold på hotellet

All Inclusive hoteller i Side

Midt imellem Antalya og Alanya finder du Side. Denne lille havneby er et oplagt valg, hvis du drømmer om Alanya og Antalyas lækre sandstrande men gerne vil undslippe menneskemængderne og storbyens stress og jag. Her bruges dagene på solbadning og vandsjov på en af byens to strande. Om aftenen kan du begive dig ind til byens centrum, som liver op om aftenen, hvor turister såvel som lokale nyder den kølige aftenbrise med en gåtur langs promenaden. Husk også at besøge det lokale marked i nabobyen Manavgat, som finder sted hver mandag og torsdag.

SENTIDO Perissia

I udkanten af Side finder du det 5-stjernede SENTIDO Perissia, der er et oplagt valg til årets luksus familieferie. Dette nyrenoverede all inclusive hotel er beliggende lige ved stranden men er også hjem til et lækkert lagunelignende poolområde med palmetræer og to vandrutsjebaner. Har du brug for at søge ind i skyggen, kan dette gøres i hotellets biograf eller bibliotek. Maden spises på en af hotellets fem restauranter, og hvis du har brug for at få forbrændt lidt af den gode mad, har SENTIDO Perissia også et stort program med træning og sjove aktiviteter for store og små.

Find ophold på hotellet

Barut Hemera

Et populært all inclusive hotel i Tyrkiet er Barut Hemera vest for Side. Her er der plads til hele familien. Børn og gamle kan få mange timer til at gå i hotellets poolområde og lille vandland. Du kan også sende børnene i børneklub, mens du selv nyder en tiltrængt omgang afslapning i hotellets hamam. Dagens måltider bliver indtaget på en af hotellets fem restauranter, hvor personalet også underholder om aftenen. Har du brug for lidt privatliv, kan du søge tilbage til dit værelse, hvor du har en privat terrasse med direkte pooladgang.

Find ophold på hotellet

Paloma Oceana Resort

På stranden i Side finder vi det næste skønne all inclusive hotel i Tyrkiet. Det 5-stjernede Paloma Oceana Resort er en sikkert vinder for hele familien. Den inkluderede all inclusive giver fri adgang til hotellets buffetrestaurant og to a la carte-restauranter, og når den lækre mad skal forbrændes, kan dette gøres med et slag tennis, på basketballbanen eller til en aerobictime. Herefter kan du blive kølet ned enten i det blå hav eller i det store poolområde. På hotellet bor du enten i et værelse eller i en hyggelig bungalow med plads til hele familien. Fælles for alle værelsestyper er, at de byder på skønne udsigter over havet.

Find ophold på hotellet

Commodore Elite Suites & Spa

Trænger du til en ordentlig omgang luksus og velvære på årets charterrejse, skal kursen sættes mod Commodore Elite Suites & Spa. Dette 5-stjernede luksushotel er beliggende 8 kilometer fra Side og byder på et dejligt poolområde, sjove vandaktiviteter som for eksempel jetski, flere barer, egen biograf, en natklub og ikke mindst et lækkert spaområde med hamam. All inklusive er gældende på hotellets to buffetrestauranter og to a la carte-restauranter, hvor der serveres henholdsvis fiskeretter og lokale middelhavsretter. Bedst af det hele? Her er der kun adgang for gæster over 18 år.

Find ophold på hotellet