Billige fly fra Birmingham til Aalborg fra 3.975 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 1.4
lør. 8.4

Information om Birmingham-Aalborg fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Birmingham til Aalborg, og kan man flyve direkte?

Bedste pris fundet

27.477 kr.

Hurtigste flyvetid

19t. 20min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Aalborg

1 lufthavn
Det billigste flytilbud fra Birmingham til Aalborg fundet på momondo i de sidste 72 timer er 27.477 kr.
Det hurtigste fly fra Birmingham til Aalborg tager 19t. 20min.
Der er ingen direkte fly fra Birmingham til Aalborg. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: Birmingham - Lufthavn: Aalborg.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Aalborg: Aalborg (AAL)

Sådan finder du billige fly fra Birmingham til Aalborg

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Aalborg?

maj. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Birmingham til Aalborg er maj. Det dyreste tidspunkt er juli.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Birmingham til Aalborg?

tirsdag. Den billigste dag er typisk tirsdag. Den dyreste dag er typisk tirsdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Birmingham til Aalborg?

om morgenen. Fly fra Birmingham til Aalborg er ca. 0% dyrere om morgenen end om morgenen

Hvilken flyrute er billigst fra Birmingham til Aalborg?

Birmingham - Aalborg. Flyv fra Birmingham til Aalborg for at få de bedste flypriser mellem Birmingham og Aalborg

  • Hvor langt er der fra Birmingham til Aalborg med fly?

    Afstanden i lige linje fra Birmingham til Aalborg er 910,0 km.


En af de store fordele ved Birmingham Lufthavn er, at den er central, og det er nemt at komme til lufthavnen, uanset hvor du bor. Der er en stor og veludviklet infrastruktur, og det er nemt at tage enten bussen eller toget. Fra selve lufthavnen er det nemt at rejse videre enten indenrigs eller udenrigs til andre europæiske lufthavne. Selve lufthavnen er udstyret med alt, hvad du som rejsende kan begære fra butikker og restauranter til ekstra hjælp, hvi du for eksempel er lider af et handicap. I selve lufthavnen er der gratis Wi-Fi. Aalborg Lufthavn er placeret i det unikke Nordjylland og tæt på Aalborg by, som er den største by i området. Det er nemt at komme videre fra lufthavnen. Buslinje 200 går direkte til turistområdet Blokhus ved den nordjyske kyst. Lufthavnen er samtidig af en størrelse, som gør, at du ikke skal bruge ekstra rejsetid på at komme frem til den rigtige terminal og afgangshal.


Der er en togstation direkte i Birmingham Lufthavn, hvorfra der afgår toge til over 300 byer rundt omkring i landet stort set døgnet rundt. Det tager to minutter at gå fra lufthavnen til stationen. Der er også en gratis lufthavnsbus i tidsrummet fra omkring klokken 0:30 til 2:00 ved busstoppested C fra Lufthavnen, og fra togstationen afgår den fra busstopstedet med mærket NB. Det er også muligt at tage bussen fra Birmingham Lufthavn. Der er både lokale busser til selve Birmingham by og togstationen, hvor buslinjerne X1 og X12 kører til centrum. Hvos du vil videre ud i landet, er der langdistancebusser, der kører til mange af de større byer i England. Fra Aalborg Lufthavn kan du vælge at tage bussen eller toget. Der er ca. 200 meter hen til togstationen, og derfra kan du komme videre til stort set hele landet. Toget afgår en gang i timen. Afgangstidspunktet vises på store afgangstavler, der er opsat i lufthavnen. Der er flere forskellige muligheder med bus alt afhængig af, hvor du skal hen. Buslinjerne 70 og 200 går til Aalborg Busterminal. Du kan også tage egen bil. Som en særlig service, er det muligt at parkere gratis ved lufthavnen. Samkørsel er også en mulighed.

Aalborg er placeret i Nordjylland, og det er nemt at komme rundt og videre fra byens lufthavn. Du har mulighed for at flyve til en af de andre danske lufthavne som Billund, Kastrup og Aarhus eller til en af de mange europæiske byer som Amsterdam. Der er også mange direkte flyvninger til populære turistdestinationer som Kreta, Mallorca og Malaga. Du kan benytte dig af offentlig transport som bus og tog til let at komme til en af de omkringlæggende jyske byer. Du kan tage buslinje 70 til Thisted eller linje 200 til blokhus. Begge busser stopper også ved Aalborgs busterminal, hvorfra du nemt kan komme videre over Fyn og Sjælland og mange byer på vejen som Aarhus, Odense og København.


Alternative fly Birmingham-Aalborg

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra London til København
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris235 kr.
Fly fra Manchester til København
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris256 kr.
Fly fra Birmingham til København
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris671 kr.
Fly fra London til Billund
Hurtigste flyvetid1t. 30min.
Laveste pris263 kr.
Fly fra Bristol til København
Hurtigste flyvetid1t. 55min.
Laveste pris753 kr.
Fly fra London til Aarhus
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris221 kr.
Fly fra Manchester til Billund
Hurtigste flyvetid1t. 30min.
Laveste pris200 kr.
Fly fra London til Aalborg
Hurtigste flyvetid3t. 15min.
Laveste pris1.210 kr.
Fly fra Liverpool til København
Hurtigste flyvetid4t. 25min.
Laveste pris677 kr.
Fly fra Leeds til København
Hurtigste flyvetid3t. 45min.
Laveste pris677 kr.
Fly fra Newcastle upon Tyne til København
Hurtigste flyvetid5t. 30min.
Laveste pris906 kr.

Fly, der minder om Birmingham til Aalborg

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra Birmingham til Aalborg

Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly fra Birmingham til Aalborg på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Aalborg, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Aalborg fra Birmingham med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.