Billige fly fra Bologna til Aalborg fra 1.609 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 4.4
tir. 11.4

Information om Bologna-Aalborg fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Bologna til Aalborg, og kan man flyve direkte?

Bedste pris fundet

1.609 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 45min.

Direkte fly

Ingen
Det bedste tilbud på en enkeltbillet til Aalborg fra Bologna i de seneste 72 timer er 1.609 kr.. Det bedste tilbud på en returbillet fra Bologna til Aalborg, der er fundet på momondo i de seneste 72 timer, er 17.585 kr..
Det hurtigste fly fra Bologna til Aalborg tager 7t. 45min.
Der er ingen direkte fly fra Bologna til Aalborg. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi - Lufthavn: Aalborg.

Sådan finder du billige fly fra Bologna til Aalborg

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Aalborg?

april. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Bologna til Aalborg er april. Det dyreste tidspunkt er februar.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Bologna til Aalborg?

torsdag. Den billigste dag er typisk torsdag. Den dyreste dag er typisk torsdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Bologna til Aalborg?

om formiddagen. Fly fra Bologna til Aalborg er ca. 22% dyrere om morgenen end om formiddagen

Hvilken flyrute er billigst fra Bologna til Aalborg?

Bologna Guglielmo Marconi - Aalborg. Flyv fra Bologna Guglielmo Marconi til Aalborg for at få de bedste flypriser mellem Bologna og Aalborg

Find de billigste enkeltbilletter fra Bologna til Aalborg

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Bologna til Aalborg, så se nogle af vores tilbud herunder, der leveres af KLM og SWISS
Flere flyselskaber
11. apr.
BLQ14:35Bologna Guglielmo Marconi
20t. 25min.
2 stop
AAL11:00Aalborg
1.609 kr.
Find lignende
KLM
11. apr.
BLQ13:25Bologna Guglielmo Marconi
16t. 20min.
1 stop
AAL05:45Aalborg
1.780 kr.
Find lignende
SWISS
29. jul.
BLQ14:55Bologna Guglielmo Marconi
40t. 30min.
2 stop
AAL07:25Aalborg
2.650 kr.
Find lignende

  • Hvor langt er der fra Bologna Guglielmo Marconi til Aalborg med fly?

    Aalborg er 1398,5 km fra Bologna Guglielmo Marconi.


Bologna Guglielmo Marconi er en lufthavn med alle de bekvemligheder, man som passager kan ønske sig. Der er italienske designbutikker og restauranter, og der er også hjælp at hente, hvis du har brug for lidt ekstra hjælp med at komme rundt. Du skal blot give dit flyselskab besked senest 48 timer inden afgangen. Der er gratis Wi-Fi i begge lufthavne. Aalborg Lufthavn er den nordligste lufthavn i Danmark og ligger tæt på Aalborg by, som er den største by i området. Aalborg Lufthavn er en af de få lufthavne, hvor du gratis kan parkere din bil på en af de 5.000 gratis parkeringspladser. Lufthavnen er en lokal lufthavn, men tilbyder stadig et godt udvalg af services til sine passager, og der er afgange til København flere gange dagligt samt til mange europæiske lande. Den har samtidig en størrelse, der gør, at du ikke skal bruge ekstra tid i lufthavnen til at finde terminalen og afgangshallen.


Det er nemt at komme til og fra Bologna Lufthavn. Der går en metro få minutters gang fra lufthavnen og med afgange hvert syvende minut. Der er afgange i tidsrummet fra cirka klokken 05.40 til midnat, så du skal være opmærksom på din afgangstid. Det tager syv minutter at køre fra lufthavnen til Bologna centrum.Det er også nemt at ankomme til lufthavnen med bil. Fra Aalborg Lufthavn har du flere muligheder. Der afgår tog fra lufthavnen cirka en gang i timen, og det tager kun få minutter at gå dertil. Toget kører ned igennem Jylland og forsætter videre gennem Fyn til Sjælland. Der afgår også flere busser til flere byer i området. Hverken i Bologna eller i Aalborg er der en gratis lufthavnsbus. Du har mulighed for at tage busrute 70 og 200 ned til Aalborg Busterminal, hvorfra det er muligt at få adgang til flere busruter til rundt i landet. Du kan også vælge at blive på rute 200 og tage til den til kendte turistby Blokhus ved Vesterhavet.

Aalborg ligger i Nordjylland, hvilket gør den lidt mindre central end de andre danske lufthavne, som København og Billund. Alligevel er der mange flyselskaber med afgange fra lufthavnen. Det er både indenrigsafgange til København og Rønne og udenrigsafgange til populære turistdestinationer som Malaga og Kreta.Det er ydermere muligt at tage toget eller bussen til en af de mange omkringlæggende byer. Ønsker du at komme videre nordpå til for eksempel smukke Skagen, kan du tage bussen fra busterminalen eller leje en bil i lufthavnen. Du kan tage busrute 70 og 200 fra lufthavnen til busterminalen, men også videre til Thisted og turistområdet Blokhus.


Alternative fly Bologna-Aalborg

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra Milano til København
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris500 kr.
Fly fra Bologna til København
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris657 kr.
Fly fra Milano til Billund
Hurtigste flyvetid4t. 45min.
Laveste pris740 kr.
Fly fra Milano til Aarhus
Hurtigste flyvetid15t. 10min.
Laveste pris3.280 kr.

Fly, der minder om Bologna til Aalborg

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra Bologna til Aalborg

Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly fra Bologna til Aalborg på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Aalborg, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Aalborg fra Bologna med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.