Billige flybilletter fra Lufthavn: Paris Charles De Gaulle til Toulon

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 25.9
lør. 2.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Paris Charles De Gaulle til Toulon.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

Information om Lufthavn: Paris Charles De Gaulle-Toulon fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Lufthavn: Paris Charles De Gaulle til Toulon, og kan man flyve direkte?
Direkte flyIngenDer er ingen direkte fly fra Lufthavn: Paris Charles De Gaulle til Toulon. Der er ingen populære ruter fra Lufthavn: Paris Charles De Gaulle til Toulon.
Lufthavne i Toulon1 lufthavnDer er 1 lufthavn i nærheden af Toulon: Toulon Hyeres (TLN)

Sådan finder du billige fly fra Lufthavn: Paris Charles De Gaulle til Toulon

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Toulon?

marts

Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Lufthavn: Paris Charles De Gaulle til Toulon er marts. Det dyreste tidspunkt er november.

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Lufthavn: Paris Charles De Gaulle til Toulon?

59 dage før

Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Lufthavn: Paris Charles De Gaulle til Toulon er ca. 59 dage før afgang


  • Hvor langt er der fra Paris Charles De Gaulle til Toulon Hyeres med fly?

    Afstanden mellem Paris Charles De Gaulle og Toulon Hyeres er omkring 703,9 km.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Toulon?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Toulon. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Toulon nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.