Billige fly fra Doha til København fra 2.025 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 26.3
søn. 2.4

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om Doha-København fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Doha til København, og kan man flyve direkte?

Bedste pris fundet

2.025 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 35min.

Direkte fly

Hver dag

Lufthavne i København

1 lufthavn
Det bedste tilbud på en enkeltbillet til København fra Doha i de seneste 72 timer er 2.025 kr.. Det bedste tilbud på en returbillet fra Doha til København, der er fundet på momondo i de seneste 72 timer, er 26.297 kr..
Det hurtigste fly fra Doha til København tager 5t. 35min.
Direkte fly fra Doha til København hver dag.
Der er 1 lufthavn i nærheden af København: København Kastrup (CPH)

Sådan finder du billige fly fra Doha til København

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til København?

februar. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Doha til København er februar. Det dyreste tidspunkt er december.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Doha til København?

lørdag. Den billigste dag er typisk lørdag. Den dyreste dag er typisk søndag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Doha til København?

om aftenen. Fly fra Doha til København er ca. 31% dyrere om morgenen end om aftenen

Hvilket flyselskab er billigst til København fra Doha?

Pegasus Airlines. Finnair, Pegasus Airlines, og Qatar Airways er de mest populære selskaber, der flyver fra Doha til København

Hvilken flyrute er billigst fra Doha til København?

Doha Hamad Intl - København Kastrup. Flyv fra Doha Hamad Intl til København Kastrup for at få de bedste flypriser mellem Doha og København

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Doha til København?

26 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Doha til København er ca. 26 dage før afgang

Find de billigste enkeltbilletter fra Doha til København

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Doha til København, så se nogle af vores tilbud herunder, der leveres af Finnair, Pegasus Airlines og Qatar Airways
Flere flyselskaber
9. apr.
DOH23:30Doha Hamad Intl
58t. 40min.
3 stop
CPH10:10København Kastrup
2.025 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
8. apr.
DOH21:50Doha Hamad Intl
14t. 05min.
1 stop
CPH11:55København Kastrup
2.296 kr.
Find lignende
Finnair
9. apr.
DOH04:05Doha Hamad Intl
6t. 45min.
CPH10:50København Kastrup
3.180 kr.
Find lignende

Bedste flyselskaber, der flyver fra Doha til København

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Doha til København med momondo
Flyselskab
Vurdering
Gratis afbestilling
Pris
Qatar AirwaysPrisFra 147 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,9
345 anmeldelser
Søg efter fly fra Qatar Airways
Pegasus AirlinesPrisFra 2.279 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,1
126 anmeldelser
Søg efter fly fra Pegasus Airlines
FinnairPrisFra 3.659 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,7
336 anmeldelser
Søg efter fly fra Finnair
  • Qatar Airways-fly fra Doha til København

    Den laveste pris på en Qatar Airways-flyvning fra Doha til København i de seneste 72 timer kostede 21 kr.. Normalt har Qatar Airways 12 fly på ruten hver uge med en gennemsnitspris på 903 kr.. Qatar Airways er bedømt med 7,9/10 af vores brugere.

  • Finnair-fly fra Doha til København

    526 kr. er det bedste flytilbud med Finnair fra Doha til København, der er fundet på momondo i løbet af de seneste 72 timer. Gennemsnitsprisen på en billet med Finnair lå tættere på 777 kr., men flytiden og -efterspørgslen påvirker prisen betydeligt. Finnair (7,7/10 fra 336 brugeranmeldelser) flyver til København fra Doha 12 gange på en normal uge, så priserne kan variere.


  • Hvor langt er der fra Doha Hamad Intl til København Kastrup med fly?

    Et fly fra Doha Hamad Intl til København Kastrup tilbagelægger omkring 4608,4 km.


Doha Lufthavn er den største lufthavn i Qatar med mange daglige flyvninger. Lufthavnen har gode transportmuligheder med bus og taxa til Doha by, der er hovedstaden i Qatar. Den store lufthavn blev bygget i 2014 og er meget moderne. Her kan du både finde gode spisesteder og butikker. Hvis du har brug for at slappe af, kan du også besøge lufthavnens egen spaafdeling eller tage en svømmetur i den store swimmingpool. Københavns Lufthavn har det største antal internationale flyvninger i Danmark. Lufthavnen er således et knudepunkt for mange rejsende fra hele Norden, da mange flyselskaber betjener direkte flyvninger til København. Lufthavnen er desuden godt forbundet til København og flere andre byer i hele Danmark. Dette gør Københavns Lufthavn nem at komme til, og det er oplagt at tage en mellemlanding her, hvis du skal rejse videre eller gerne vil opleve København. Lufthavnen har mange forskellige restauranter, cafeer og indkøbsmuligheder, så din rejse bliver behagelig, hvis du har ekstra ventetid.


Når du rejser til og fra Doha, kan du både tage bus, taxa eller leje en bil fra flere selskaber som Europcar, Avis, Al Muftah og Hertz. Busnetværket i Doha by er godt forbundet til Dohas Lufthavn, der også bliver kaldt for Hamad International Airport. Lufthavnsbusserne mellem lufthavnen og Doha by drives af selskabet Mowasalat, og du kan stige på ved lufthavnens buspavillon. Du kan for eksempel tage buslinje 109 til Al Ghanim busstation eller linje 777 til øen The Pearl. Hvis du hellere vil med taxa, holder de såkaldte Karwa-taxaer ved taxapavillonen tæt på lufthavnens ankomsthal. Husk, at din tur med taxa kun kan betales med kontanter, som du også kan hæve i lufthavnen. Når du skal rejse til og fra Københavns Lufthavn, kan du med fordel tage regionaltog eller DSB InterCity-tog. InterCity-toget kører til flere større byer i Danmark såsom Aalborg, Aarhus og Odense. Togstationen findes i lufthavnens terminal 3. Hvis du rejser mellem lufthavnen og København by, kan du også tage med lufthavnsbus 5C eller med metrolinjen M2.

Doha Lufthavn ligger i køreafstand til Qatars hovedstad Doha, og den solrige by byder på dejlige sandstrande, god mad og et rigt kulturliv. En af Dohas mange attraktioner er den menneskeskabte ø ”The Pearl”. Her finder du luksuriøs shopping side om side med store yachts, der lægger til i marinaen. Hvis du gerne vil besøge Doha, kan du for eksempel tage buslinje 109 fra lufthavnen til Al Ghanim Busstation i Doha eller linje 777 til The Pearl. Herefter kan du let rejse videre til din destination. Hvis du gerne vil ud af byen, kan du for eksempel tage til naturfænomenet Dahl Al Misfir. Den dybe grotte ligger vest for Doha og er kendt for sit unikke månelignende skær og flotte gipskrystaller. Ruten til Dahl Al Misfir med bil er delvist offroad, men i køreafstand fra Doha Lufthavn.


Alternative fly Doha-København

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra Doha til Billund
Hurtigste flyvetid16t. 40min.
Laveste pris5.630 kr.

Fly, der minder om Doha til København

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra Doha til København

Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til København fra Doha, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til København, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til København fra Doha på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.