Find billige fly til Kobe

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 28.11
man. 5.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kobe

Få indsigter om din flyrejse til Kobe, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Kobe?

Brugere, der booker rejser til Kobe fra Aarhus, har fundet fly, der er 83% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Kobe. Hvis du vil finde den billigste pris til Kobe fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Kobe?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Kobe afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Osaka Kansai Intl (den mest populære lufthavn i Kobe), så tager det 18t. 45min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Osaka Kansai Intl, er den gennemsnitlige rejsetid .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kobe

Find de billigste fly til disse Kobe-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Nagoya Chubu Centrair

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kobe

København (CPH) til Osaka (OSA)

Fly til Kobe ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Osaka, hvor den gennemsnitlige pris er 6.037 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kobe

Rejsende, som flyver til Kobe, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Osaka Itami (26 km fra Kobe centrum), Lufthavn: Osaka Kansai Intl (29 km fra Kobe centrum), Lufthavn: Tokushima (82 km fra Kobe centrum) eller Lufthavn: Toyooka Tajima (98 km fra fra Kobe centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Kobe har en gennemsnitspris på 9.174 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Kobe. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Kobe

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kobe

Hvilke flyselskaber flyver til Kobe?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kobe

Hvilke flyselskaber flyver til Kobe?

KLM, Emirates, Air China og ANA er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Kobe regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Kobe med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kobe


Find billige flybilletter til andre byer i Japan

Japan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Kobe. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Kobe på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Kobe vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kobe. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.