Find billige flybilletter til Kobe

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 25.9
lør. 2.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Kobe.
Se nuværende rejserestriktioner for Japan

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kobe

Find de billigste fly til disse Kobe-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kobe

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kobe

København (CPH) til Osaka (OSA)

Fly til Kobe ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Osaka, hvor den gennemsnitlige pris er 4.478 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KOBE FRA KØBENHAVNjuni16% billigereAt flyve fra København til Kobe ​​koster i gennemsnit blot 4.109 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KOBE FRA KØBENHAVNapril15% dyrereDet koster cirka 5.618 kr. at flyve til Kobe ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KOBE FRA KØBENHAVNapril433% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kobe fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kobe?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Kobe?

  Brugere, der booker rejser til Kobe fra Tokyo, har fundet fly, der er 88% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Kobe. Hvis du vil finde den billigste pris til Kobe fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Kobe?

  Den billigste måned at flyve til Kobe fra Danmark er i juni. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.109 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Kobe i juni, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.381 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kobe på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kobe er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Kobe på en mandag kan finde billetter helt ned til 4.701 kr.. Fly fra Danmark til Kobe på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.703 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kobe?

  Rejsende, som flyver til Kobe, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Osaka Itami (26 km fra Kobe centrum), Lufthavn: Osaka Kansai Intl (29 km fra Kobe centrum), Lufthavn: Tokushima (82 km fra Kobe centrum) eller Lufthavn: Toyooka Tajima (98 km fra fra Kobe centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Kobe på?

  Lufthavn: Tokushima har en gennemsnitspris på 2.366 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Kobe. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Kobe fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Kobe

De fleste rejsende fra Danmark vil ikke blive tilladt indrejse i Kobe.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Kobe.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Kobe.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Kobe?

Hjemrejse til Danmark fra Kobe

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Kobe skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Kobe er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Kobe nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kobe


Find billige flybilletter til andre byer i Japan

Japan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?