Billige fly fra London, Ontario til København fra 9.906 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 28.11
man. 5.12

Information om London, Ontario-København fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra London, Ontario til København, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

12t. 35min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i København

1 lufthavn
Det hurtigste fly fra London, Ontario til København tager 12t. 35min.
Der er ingen direkte fly fra London, Ontario til København. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: London - Lufthavn: København Kastrup.
Der er 1 lufthavn i nærheden af København: København Kastrup (CPH)

Sådan finder du billige fly fra London, Ontario til København

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken flyrute er billigst fra London, Ontario til København?

London - København Kastrup. Flyv fra London til København Kastrup for at få de bedste flypriser mellem London, Ontario og København

  • Hvor langt er der fra London til København Kastrup med fly?

    Der er 6402,2 km mellem London og København Kastrup.


London Lufthavn er den eneste internationale lufthavn i den canadiske version af London. Den korte distance mellem London centrum og London Lufthavn gør denne lufthavn til et attraktivt valg blandt mange passagerer. Fra den canadiske lufthavn kan du blandt andet flyve til adskillige steder i Canada, USA og Europa, mens du ligeledes kan nyde godt af lufthavnens faciliteter. For eksempel kan du indtage et måltid i en af lufthavnens restauranter eller bruge ventetiden i de forskellige butikker. Ligeledes kan du parkere din bil i lufthavnen. Københavns Lufthavn (CPH) udgør Danmarks største og mest travle lufthavn. Det afspejler sig i et stort antal flyafgange til destinationer i og uden for Europa. Det er Sjællands eneste internationale lufthavn og en lufthavn, som er særdeles attraktiv grundet sine gode togforbindelser til store dele af Danmark og Sverige. Lufthavnen tilbyder både parkering, butikker og spisesteder til sine passagerer, mens du ligeledes finder banker og lounges.


London Lufthavn i Ontario ligger ikke langt fra London centrum. I privat transport kan du køre ad Oxford Street E eller Dundas Street. Begge veje fører til centrum af London i Ontario. Du kan også køre med en lufthavnsbus, når du vil til den centrale del af London fra lufthavnen. Buslinje 36 kører som regel et par gange i timen store dele af døgnet og sætter dig af i indre by efter relativ kort tid. Uanset om du kører i egen bil eller med offentlig transport, er det let at finde til og fra Københavns Lufthavn (CPH). Blandt andet kan du bruge stationen, som ligger i lufthavnens terminal 3. Herfra kan du tage metrolinje M2, som forbinder lufthavnen med mange forskellige lokaliteter i København – eksempelvis Kongens Nytorv og Nørreport Station. Vil du finde til lufthavnen i bil, kan dy benytte E20 motorvejen. Fra Fyn og Jylland kan du tage et InterCitytog, som stopper ved stationen i lufthavnen.

Et besøg i Danmarks hovedstad er et absolut must efter ankomsten i Københavns Lufthavn. Den danske hovedstad huser blandt andet attraktioner som Strøget, Rundetårn og Tivoli. Den centrale del af København kan nås i egen bil via Ørestads Boulevard, eller du kan tage metrolinje M2 fra stationen i terminal 3. Metrolinje M2 kører desuden hele vejen til Vanløse Station. Her kan du skifte til et S-tog og besøge andre større byer på Sjælland. Blandt andet kører S-togene til byer som Frederikssund, Køge, Hillerød og Klampenborg. Fra stationen i Københavns Lufthavn kan du også tage et Øresundstog til den svenske by Malmø eller fortsætte din rejse videre op gennem Sverige. Ligeledes afgår der fra stationen i lufthavnen InterCitytog til store danske byer som blandt andet Odense, Aarhus og Aalborg. Kort sagt har du mange byer og attraktive steder inden for rækkevidde efter ankomst i Københavns Lufthavn.


Alternative fly London, Ontario-København

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra Toronto til København
Hurtigste flyvetid7t. 25min.
Laveste pris3.264 kr.
Fly fra Ottawa til København
Hurtigste flyvetid14t. 55min.
Laveste pris5.449 kr.
Fly fra Toronto til Billund
Hurtigste flyvetid10t. 00min.
Laveste pris6.671 kr.
Fly fra Toronto til Aalborg
Hurtigste flyvetid10t. 55min.
Laveste pris5.974 kr.
Fly fra Toronto til Aarhus
Hurtigste flyvetid14t. 40min.
Laveste pris13.809 kr.

Fly, der minder om London, Ontario til København

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra London, Ontario til København

Find billige flybilletter til andre byer i Danmark

Danmark er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly fra London til København på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til København, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til København fra London, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly fra London til København vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til København, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til København fra London spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.